volodymyrshy 13 лютого 2026, 17:34
Текст відгуку:
Хочу поділитися досвідом того, як ПриватБанк «захищає» своїх клієнтів. Ситуація показова: я — VIP-клієнт, моя дружина — звичайний клієнт. Але коли справа доходить до конфлікту з їхнім стратегічним партнером «Епіцентром», банк плює на будь-які статуси та правила міжнародних платіжних систем.

Суть проблеми:
Дружина придбала в інтернет-магазині «Епіцентр» товар з браком (ціна питання — 1060 грн). Ми надали банку ідеальний пакет доказів для чарджбеку (заявка № 3660497): відео розпаковки одним дублем та офіційний Акт про брак, підписаний КЕП (Дія.Підпис).
Чому цей банк не заслуговує на довіру:
Відверта дезінформація. Банк офіційно відмовив у чарджбеку, заявивши, що сума «не підлягає оскарженню згідно з правилами міжнародних платіжних систем». Це зухвала брехня. У правилах Visa немає заборони на оскарження браку на таку суму. Банк просто вигадує правила на ходу, щоб прикрити «своїх».

Фіктивне «розслідування». У відповіді банк посилається на те, що пошкодження не зафіксовано в присутності представника Нової Пошти. Але товар доставлявся УКРПОШТОЮ! Ви навіть не спромоглися відкрити документи та відео, які ми надали. Ви просто скопіювали шаблон відмови для іншого перевізника.
VIP-статус як порожній звук. Виходить, банк готовий брехати в очі навіть преміальним клієнтам, аби не виставляти претензію «Епіцентру», з яким крутить спільні акції.
Це класичне «кумівство» та кругова порука. Банк і ритейлер — партнери, а клієнт — просто перешкода. Ми прийняли рішення закрити всі рахунки в ПриватБанку — і мої VIP-картки, і рахунки дружини. Нам не потрібен «сервіс», який тримає нас за дурнів і маніпулює правилами Visa.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
14 лютого 2026, 8:01
Вип статус и голд карта никак не связан. До утра тебе почти и рости
volodymyrshy
volodymyrshy
14 лютого 2026, 11:05
У Вас мб и голд, а у меня VisaSignature, если о чем-то говорит… Обслуживают меня в VIP отделении только каких то преимущетв особо я не вижу, ну кроме личного банкира и без очередей походов в отделение, у жены — мб даже и голд какрты нету я не в курсе. Добра Вам!
SergeyNina
SergeyNina
15 лютого 2026, 10:23
У вас возврат товара по гарантии. В сервисный центр по гарантии, сервисный центр решает будет ли ремонт или возврат если возврат то деньги вернёт магазин вам. Сейчас частая проблема в том что сервис пишет что виноват клиент и отказывает в возврате.
Pumbovik
Pumbovik
15 лютого 2026, 13:36
Голд, вип, виза сигнатура это все вчес для поднятия вашего самолюбия. Банку плевать на это. Если сервисный отказал то независимая экспертиза + суд с возмещением всех расходов

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / ПриватБанк та Епіцентр: Кумівство, брехня про правила Visa та «фантомна» Нова Пошта