Не кридитують військових

efim69 14 листопада 2025, 15:23
Знову піднімаю питання про порушення банком закону України. У нас в країні війна панове з привату, а ві сучі діти дескримінуєте людей. Людей мобілізують і вони не можуть вибирати ставати їм військовими чи ні, ви ж паскуди одразу знімаєте кридитний ліміт хочаб як старанно людина не вибудовувала свою кредитну історію. Розумію ви чикаєте на русьню і хочете видавати кредити в рублях. Але така зневага до військових вилізе вам боком, а може і спалиними відділеннями, побачимо. Не рокомендую побратимам відкривати зарплатну карту в цьому кацапському осередку.

14 листопада 2025, 19:49
У тебя 100к в месяц, зачем тебе кредит
15 листопада 2025, 18:25
120к якщо безвилазно на позиції 30 днів. Як небудь спробуй, я думаю тобі сподобається.
15 листопада 2025, 21:04
А что там пробовать? СМТ Амбарное 61бригада
am1
am1
15 листопада 2025, 13:33
Це ж не тільки Приват, в ПУМБ така ж ситуація, за інші банки не знаю але підозрюю що теж саме відбувається.
15 листопада 2025, 18:28
Так і є але заробітну плату я отримую в цьому банку і до служби в армії мав дуже солідну кредитну історію, а тепер мені навіть 1000 грн. не дають. Вважаю це дискримінацією по професії.
Arrow186
Arrow186
16 листопада 2025, 20:10
Держава надає право військовим не сплачувати % по кредитах. Який сенс видавати кредит під 0%? Які права порушує банк ? Банк сам встановлює правила кредитування, це його гроші і його право.
Олегович Торба
Олегович Торба
21 листопада 2025, 0:30
Частково сам банк,а ще частково національний банк встановлює обмеження. Військовий — це професія високого рівня ризику, банки не готові таких клієнтів кредитувати. Висока ймовірність не повернення боргу.