***

Marianna2025 16 жовтня 2025, 19:38
Відкрила картку малюка (держава встановила монополію і чомусь цю картку можна відкрити тільки в Приватбанку). Не встигли зарахувати кошти на картку, як надходить повідомлення, що картку приєднано до Ligpay. Гроші ще не встигли надійти, як їх намагалися вкрасти. Крім того, на телефон регулярно почали надзвонювати різні реклами і ***. Банк «зливає» дані своїх клієнтіш, щойно вони відкривають там рахунок. Правоохоронні органи мали б зайнятися цим банком.

OkeyDoki
OkeyDoki
16 жовтня 2025, 23:20
Для начала своим телефоном займись и почисти трояны которые завелись
SergeyNina
SergeyNina
17 жовтня 2025, 0:28
Проблема в вашем устройстве. На нем банковские трояны. Чистка или антивирусом или вручную если есть опыт.
Invent
Invent
24 жовтня 2025, 7:28
Не думаю, що проблема в смартфоні. Моя дружина більше 10 років клієнтка банку. Щороку банк вимагає актуалізувати дані. Під час актуалізації (у відділенні) змінила фінансовий номер мобільного на свій інший номер, яким користується паралельно більше року. З цього дня почалися небажані рекламні дзвінки, дзвінки та смс шахраїв, дзвінки мовчання з різних номерів. В цілях безпеки вимушені були терміново перевести/зняти кошти і фінансовий номер перевели на контрактний. Впевнені, що як мінімум «злили» номер мобільного. Керівництву банку, внутрішній безпеці та правоохоронним органам є над чим працювати.
userhome
userhome
25 жовтня 2025, 0:10
Так ця банка зливає за гроші дані.