Якщо вам 70 років , то пора вмирати

123natali123 2 жовтня 2025, 14:35
Навіть, не можу сказати скільки років, я обслуговуюсь у Приватбанку, майже все життя. Спочатку отримувала зарплатню, а потім вже і пенсію і завжди користувалась кредитною картою, мені це було дуже зручно. так от вчора в мене був залишок кредитних коштів більше 6 тис. на які я розраховувала, а сьогодні в мене стоїть баланс — 393 грн, тоб то без попередження мені зменшили мій ліміт на кредитні кошти. Подзвонила на 3700 і що я почула: так Вам же в цьому місяці виконається 70 років, то згідно з нашими нормативами ми маємо право зменшити ліміти на суму заборгованості з подальшим доведенням до 0, тоб то закрити кредитну карту. Май же прямим текстом, чого це ти щось хочешь, тобі вже 70, що в тебе є якісь потреби?, пора вже думати про душу, а не про життя. Такий вирок мені виніс Приватбанк., дуже прикро, що в нашій державі таке відношення до людей. В інших державах в 80 років президентами стають. А саме незрозуміле, що таке робиться без попередження, людина на щось розраховувала, мала плани, а утром прокинулась і всі плани рухнули, бо так Приват банк вирішив. Додатково додам, що не пам’ятаю щоб в мене була якась заборгованість, завжди вкладалася по погашенню в пільговий период.Дуже неприємно, що мене вичеркнули з життя.
Мінфін
Відповідь адміністратора
1 грудня 2025, 19:15
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2025/11/26/163071590/

9 жовтня 2025, 3:20
Отакий це Державний приватбанк.
10 жовтня 2025, 3:08
Це пряма порушення Конституції України — дискримінація за віком, та З У Про персональні дані ст. 10 — відомості про особисте життя фізичної особи не можуть використовуватися як чинник, що підтверджує чи спростовує її ділові якості.
123natali123
123natali123
13 жовтня 2025, 18:53
Дякую за підтримку. Дуже неприємна сітуація, дуже не надійний банк.