Валентина Бойко 30 червня 2025, 18:10
Відділення за адресою: Київ, пр-т Берестейський, 67
30.06.2025 р. звернулась за телефоном 3700 з приводу аренди сейфу. Годину нікчемні роботи-антипомічники футболили мене, з оператором так і не з'єднали. Далі в чаті орператор нарешті вказав адресу відділень, де є сейфи. На сайті цієї інформації немає. Залишила заявку, зі мною так ніхто і не зв’язався. Поїхала у відділення, де з мене стали вимагати, щоб я відкрила преміум картку і витрачала 10 тисяч гривень на місяць (який нормативно-правовий документ дозволяє встановлювати мені вимоги скільки я маю витрачати). На моє зауваження, що оператор мене направив сюди, відповідь співробітниці банку була «Так, бо вони не в курсі, що тут преміум підділення для vip-персон. Нешановний, огидний приватбанк, всі vip пресони — це ті, що зараз на фронті. І інших немає. По факту я витратила час на дорогу, я витратила час на спілкування з роботами 3700, які по суті настільки примітивні, що навіть елементарних питань вирішити не можуть. Я вислухала, що якщо я не витрачаю 25 тисяч в місяць, то я не можу обслуговуватись у відділеннях такого класу. Якого класу? Де б ваш клас був сьогодні, якби не віськові, яки захищають ціною свого життя таких наглих, навихованих істот? Яке право має банк вимагати постійно з мене гроші, я і так плачу за обслуговування картки ФОП. Я почитала скарги, всі пишуть одне і те саме, жахлива підтримка, скотське відношення, абсолютно не здатні вирішити жодне питання, тільки клянчуть гроші. Але мінфін не поспішає реагувати.

Новий Новий Ізраїль вже тут
Новий Новий Ізраїль вже тут
30 червня 2025, 22:16
Чат бот и голосовые помощники во всех банках ужасные толку от них 0
am1
am1
3 липня 2025, 21:32
Єдине не зрозуміло якої реакції Ви очікуєте від мінфіна.

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Жахливе обслуговування клієнтів банку, постійне вимагання додаткових грошей за обслуговування