Державный банк без чести и совести со странным названием — ПРИВАТбанк
«Хто ти: тварюка тремтяча або правА маєш?»
Народна творчість.
Своїм Волевиявленням (заявою) я зобов’язала ПРИВАТБАНК перерахувати залишки моїх грошових коштів в інший банк та закрити всі мої рахунки, але, свої зобов’язання по договору — повернути мої кошти за моєю першою вимогою ПРИВАТБАНК невиконав — всі мої рахунки були закрити — але мої кошти, в інший банк, перераховані не були без підстав та проти моєї Доброї Волі, та я була повністю лишена доступу до всіх своїх коштів на картках, а також до Приват24, для з’ясування чи залишились кошти на картках та скільки їх там.
Неодноразові скарги та переговори з відповідачем — ні до чого не призвели — ПРИВАТБАНК відмовлявся повертати, мені, мої грошові кошти, тому я звернулась до суду. Суд:
• продовжувався 1.5 року — ПРИВАТБАНК постійно по надуманим причинам переносив судові засідання,
• за це оштрафовав ПРИВАТБАНК на 800грн)) — ПРИВАТБАНК намагався оскаржити штраф, тому додатково сплатив судовий збір 2500грн,
• ухвалив рішення на мою користь і зобов’язав ПРИВАТБАНК повернути мої кошти.
ПРИВАТБАНК:
• рішення суду не виконав та отримав 2 штрафи від виконавчої служби на суму 15`300 грн з погрозами відкриття кримінальної справи,
• сплатив 32`000 грн приватному виконавцю,
• 69,00 грн. — за користування АСВП депозитний,
• 200,00грн. — витрати виконавчого провадження
• через 5 місяців ПРИВАТБАНК повернув мої 31`800грн,
Таким чином, за своє небажання ДОБРОВІЛЬНО виконати рішення суду
приватбанком додатково сплачено 50 869 грн. наших, з вами коштів з бюджету
країни.
При цьому Державний банк ПРИВАТБАНК:
• сплачує керівнику, наглядовій раді, замам та іншим заробітну плату щомісяця в сумі від 900 000 грн до 2 000 000 грн (так-так 2 мільйона грн щомісячно),
• має керівника НЕ українця — спочатку австрійця БЬОШ ГЕРХАРД без українського громадянства з зарплатою 2 мільйона грн під час війни… а з 2025 року — шведа БЬОРКНЕРТ МІКАЕЛЬ також не громадянин України… Ряд членів правління отримали винагороду від 4 до 5 млн гривень.
Українці, з пенсією 3000 грн і зарплатою 7000−20000грн мінус податки невідомо за що — презренний нищіброд.
• у злочині не розкаявся,
• не визнав себе виним,
• не вибачився
• небажає ДОБРОВІЛЬНО відшкодувати нанесені збитки та шкоду, —
а тому, на цей час — позов знову в суді (і судові засідання ПРИВАТБАНК й надалі переносить з надуманих підстав).
ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО ТИХ, ХТО ЗАХИЩАЄ СВОЇ ПРАВА — ПРАВА ЧЕЛОВЕКА, якщо ти — человек (людина), звісно.
П.С. Фіз особа немає прав, у неї є лише обов’язки.
Так хто ти: фіз особа або людина — спитай себе і дай, собі, відповідь.