ПриватБанк відмовляється захищати клієнтів у спірних ситуаціях!

mp123456789081 25 квітня 2025, 11:05
Я потрапив на сайт, де мені повідомили про виграш путівки на двох. Для підтвердження потрібно було ввести дані картки та пройти 3D-Secure. Після підтвердження з рахунку списали кошти, але жодної послуги я так і не отримав.

Я звернувся до ПриватБанку з проханням відкрити диспут, оскільки це класичний випадок ненадання послуги, що є підставою для оскарження транзакції згідно з правилами VISA, навіть якщо операція була підтверджена через 3D-Secure. Моя заявка № 3328394 була миттєво відхилена без детальних пояснень та без передачі запиту до платіжної системи.

Лист на chargeback@privatbank.ua залишився без відповіді. Підтримка в чаті лише посилається на 3D-Secure, ігноруючи реальні умови правил VISA.

Для порівняння звернувся до Монобанку — там хоча б готові прийняти звернення, оцінити ситуацію й діяти в інтересах клієнта.

ПриватБанк демонструє повну відсутність бажання допомагати клієнтам у випадках, коли послуга не була надана. Якщо потрапите в подібну ситуацію — розраховувати на підтримку не варто.

Номер заявки: 3328394
Результат: Відмова без обґрунтування, відсутність реакції на подальші звернення.

Не рекомендую ПриватБанк тим, хто цінує свою безпеку та хоче отримати реальну підтримку у спірних питаннях.

am1
am1
25 квітня 2025, 13:00
Це ж найтупіший примітивний лохотрон. Але винен звичайно ж Приватбанк.
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
25 квітня 2025, 14:47
То есть ты вору отдал кошелёк, а виноват производитель кошелька. Моно готов принять заявку, но за проигрыш заплатишь ты, а приват не хочет чтобы к той сумме ты ещё добавил. Тут нет ненадання послуг, развод это не услуга
SergeyNina
SergeyNina
25 квітня 2025, 18:57
Это невозможно по правилам платежной системы,оспаривание только там где не было 3ds или в случае мошенничества которое нужно доказать. Скорее всего на сайте где вы платили прописано все так что нельзя доказать что это мошенничество.
Руслан Новиков
Руслан Новиков
26 квітня 2025, 0:55
Без лоха и жизнь плоха

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / ПриватБанк відмовляється захищати клієнтів у спірних ситуаціях!