ВХІД
Повернутися

Рейдерські дії проти клієнтів Приватбанку

Я є клієнтом Приватбанку більше 22 років від самого початку його заснування. Працював зі всіма продуктами Приватбанку не маючи заборгованості штрафів та про строчок. Я не сподівався що ПриватБанк може відноситись до своїх клієнтів як рейдерська організація. 1 ранку проснувшись я не зміг зайти в Приват 24. Всі мої гривневі картки доларові картки рахунки термінали були заблоковані без попередження І оголошення будь-якої причини. Звернувшись у відділення Приватбанку ніхто мені нічого нового не повідомив у відділенні немає телефонів з ким можливо зв’язатися і пояснити ситуацію. Із-за дій Приватбанку моя картка кредитна вийшла в про строчку так як я не мав можливості включитись і перевірити Залишки. Банк нарахував мені драконівські проценти за 2 місяці. Ці гойдалки тривали цілий місяць насилу я забрав свої кошти з великими збитками ну ніхто мені так і не повідомив причину мого блокування Прошу роз’яснити мені відношення Приватбанку до своїх постійних клієнтів??? З повагою Буга Олег Тарасович.

Неправдивый Отзыв
Неправдивый Отзыв
11 березня 2025, 11:40
Не хотел, а не мог. В банкоматах пишут про задолженность, 3700 тоже про задолженность можно узнать, другие онлайн чаты тоже можно использовать, в кассе банка тоже информацию можно получить
Гой Иванович под солями
Гой Иванович под солями
11 березня 2025, 20:23
Це остаточне прощавай!

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Рейдерські дії проти клієнтів Приватбанку