Вкрали мої гроші
В кінці лютого знімала гроші в банкоматі Ощадбанку з карти Приватбанку, сума 15000 грн, банкомат показав що провів операцію, гроші з карти списались, але їх не було видано. Відразу зателефонувала на гарячу лінію ПриватБанк, вони дізнались всі дані і сказали, що заявка в обробці вони самі зв’яжуться з ощадом все перевірять і повернуть гроші протягом півгоди, більше дій від мене не треба. Цього дня, день вихідний тож звернутись фізично в банк не могла, гроші не повернулись, заявка в обробці. Перетелефонувала в банк, сказали чекайте, обробка може бути декілька днів, потім вони зв’яжуться, додаткових дій від мене не треба. Коли на шостий день заявка продовжувала висіти в інтернетбаннкінгу без змін то пішла в фізичний банк. Там вже сказали, що вони не змогли підтвердити що гроші мені не знялись і оскільки я прийшла вже на шостий день то заяв чи скарг не прийматимуть, треба було хоч на п’ятий прийти, а тепер лише через суд, але працівниця сказала що затрати на суд будуть такі великі що вона НЕ РАДИТЬ туди звертатись. Вони вкрали мої гроші, розповідали що все добре і звертатись окремо не треба, заяви на гарячу лінії їм достатньо. Тікайте з цього банку
- SergeyNina
- 8 березня 2025, 6:16
Работники конечно супер.
Полчаса — три дня это в редких случаях.
По срокам это от двух до четырёх недель и дольше.
Критически важно чтобы приватбанк сделал заявку об инциденте быстро и правильно. Это делается не обязательно через отделение главное чтобы верно все было сделано без ошибок.
Полчаса — три дня это в редких случаях.
По срокам это от двух до четырёх недель и дольше.