Левий кредит!!!!!!!

без оцінки
52720yr
В лютому 2010 року без мого відома на моє прізвище та Індефікаційний номер була поставлена заборгованість у КБ «ПРИВАТБАНК», про яку я дізналася в листопаді 2013 року. На сьогоднішній день ця зоборгованість складає більше 7 тисяч грн., яку банк вимагає сплатити. Почавши виясняти цю ситуацію представники банку мені повідомили, що по цьому рахунку був рух цих коштів.(зняття і погашення). Написавши в головне відділення банку вже 1,5 місяця чекаю на відповідь звідки взялася ця заборгованість.
Приватбанк
Шановний клієнт, доброго ранку!
На жаль, залишених при додаванні відгуку даних недостатньо, щоб прокоментувати описану ситуацію. При цьому банк готовий детальніше розглянути Ваше питання і допомогти. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua, контактні дані та суть питання, вказавши посилання на відгук. Після опрацювання зазначеної інформації ми зможемо надати відповідь по суті.

З повагою, ПриватБанк.

25 липня 2014, 18:38
4 роки тому на мене повісили кредит (ІНН 3172800247) без мого відома, тепер від мене вимагають сплатити його. Я ніяких грошей в банку не брала і не користувалася цим кредитом. В головне відділення Приватбанку я вислала заяву, в якій попросила надати мені повну відповідь звідки взявся в мене кредит. Мій запит заригістрірований в банку під №126569 від 11.06.2014 року. Я хочу щоб мені допомогли знайти МОШЕННИКІВ цього банку, і цю заборгованість хай платить той хто брав ці гроші!!!
PrivatBankQM
PrivatBankQM
28 липня 2014, 9:40
Шановний клієнт, доброго ранку!
Дякуємо за зворотній зв'язок!

Ваше звернення № 126569 ще знаходиться в роботі у відповідальних фахівців. На жаль, ми не можемо повідомити Вам про результат так оперативно, як нам би цього хотілося. Інформація залишається на контролі і як тільки питання буде вирішено, Вам буде відправлена письмова відповідь на вказану адресу фактичного проживання.

З повагою, ПриватБанк.