Мінфін - Курси валют України

Неможливість підтвердження родинного зв’язку

sucks 5 лютого 2025, 13:26
Через додаток намагаюся переказати валюту з картки на картку власній дружині.
Отримую повідомлення, що мені необхідно підтвердити свої родинні зв’язки з нею (при цьому співробітники банку бачать, що моя дружина є моєю дружиною, я вказував її дані 8 років тому при черговому візиті в банк, але, мабуть, зараз треба це довести документально).
Телефоную на 3700. Перший на сьогодні оператор (чудовий спеціаліст, безмежно вдячний їй) багато разів намагався заповнити форму по інструкції, але впирався у помилку системи, що розмір прикріпленого файлу мого свідоцтва про одруження не має перевищувати 10 МБ (хоча ми прикріпляли файл розміром менше ніж 5 МБ). Я через чат відправляв зазначене свідоцтво у різних форматах та різним розміром (4,7 МБ, 4,9 МБ, 5 МБ), зменшуючи його онлайн з телефону через сторонній сайт — все марно.
Другий оператор (такий же відповідальний спеціаліст) також впирався у помилку стосовно начебто перевищення розміру прикріпленого файлу.
Третій оператор — та ж сама історія.
Самостійно вирішуючи власне питання, я заповнював форму через чат підтримки на офіційному сайті, наприкінці чату я отримав повідомлення, що повторне звернення в чат не прискорить вирішення питання, тому поточну сесію завершено, до побачення. Як я розумію, система бачить десь активний чат (тільки де? У додатку? Можливо, але сам я його зі свого боку завершити не можу, тому якщо оператор його не завершив сам — від мене нічого не залежить і я не можу звернутися за допомогою!) і не дає мені вирішити питання самому. Питання: чому про це не повідомляється на початку чату, щоб я не витрачав свій час і не заповнював усі дані зі свідоцтва вручну (а там тільки назва державного органу, що видав свідоцтво, займає три рядки)?
І підтвердження родинного зв’язку — не фінальна задача, а лише один крок на шляху до примітивного переказу з картки на картку у 2025 році.
Залишив скаргу за допомогою дзвінка на 3700 щодо вкрай тупої роботи системи, з якою три (!) спеціалісти банку провозилися сумарно дві години часу.
Висновок: розробники алгоритму підтвердження родинного зв’язку, які були найняті державним банком, зі свого боку (навмисно або ні) зробили так, щоб ви не змогли переказати валюту власному родичу. Хто перевіряв працездатність цієї системи при прийманні виконаних IT-«спеціалістами» робіт — також некомпетентний.
Наразі питання так і не вирішене. Що робити далі — не уявляю. Дякую за купу витраченого часу мною та трьома співробітниками банку.

5 лютого 2025, 16:41
Денег можете не ждать. И благодарить их не надо. Там сидят исключительно нанятые аферисты. Как в тюрьме…вам будут петь сладкие речи и любыми способами не отдавать деньги. Вы почитайте отзывы, сплошь и рядом приват банк ворует и отжимает деньги у людей.
Открывайте карту валютную в монобанке. Поверьте, спать будете гораздо спокойнее.
Очень вам сочувствую, но все мы кто пострадал от действий приват банка просто попали на мошенника.
Да, государственного — мошенника!
Shurik Linnik
Shurik Linnik
5 лютого 2025, 17:56
Знову виновата математичноалгебраїчна модель з алкоритмами на які не впливають співробітники привату
5 лютого 2025, 19:49
Вы послушайте как они отвечают при телефонном разговоре и почитайте их переписки в чате. Они совершенно не заинтересованы чтобы помочь. Всё, что их интересует это — как бы побыстрее от них отстали с проблемами. Хам на хаме сидит.
Qwerty1999
Qwerty1999
7 лютого 2025, 18:55
sucks

Не знаю, как ты умудрялся получать такие огромные размеры…

Я делал фотки аналогичного св-ва размером менее 500К,
а pdf-файл вообще получался менее 100К.

К сведению, есть бесплатное микрософтовское приложение Lens
как раз для фотографирования/конвертации разного рода
документов — попробуй, может поможет, а если нет — удалишь…

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Неможливість підтвердження родинного зв’язку