Поповнення через термінал самообслуговування
Захотів поповнити карту моно, так як біля дому термінал привата. І на свою дурну голову поповнив так, що термінал залишив собі 5 к, питаю менеджера, що робити. Дзвоніть у підтримку і ВИ ПОВИННІ стати клієнтом нашого банку, щоб вам повернули кошти. Платиш комісію 100, потім ходиш по банку, стоїш в черзі і все це, через їх… До дупи, що тобі потрібні кошти, до дупи що мусиш пропускати роботу. Нікому не раджу, навіть молю не користуйтесь
Полезный комментарий
SergeyNina
1 лютого 2025, 0:20
Карту монобанка запрещено пополнять через кассу приватбанка это негласное правило так как очень много ошибок. Или надо вручную заполнять фио получателя и срок действия карты. Теперь возврат только на карту приватбанка.
Пользуйтесь сити 24 или изипей
Уверенный пользователь моно, в привате тоже карта открывается через приложение, или у тебя паспорт старого образца?
в приват 24 дистанционно открой карту и получи свои деньги, в чем проблема, или только ныть умеем?
Шановний коментатор,доношу вам, що я провів 4 години розмовляючи з підтримкоу (із різними людьми), пробучи різні варінти ЗАРЕЄСТРУВАТИ ВСРАТУ Digital мать її карту. Банк блочить, підтримка нічого не розуміє чому так, потім якимось чудом зареєстрували номер, як фінансовий ііііііі шо… При в ході просить увести пін код неіснуючої карти. Ммм і ви запитуєте в чому ниття??? В ТОМУ ЯКОГО МЕНІ ТРАТИТИ МІЙ ЧАС, ЩОБ ВЕРНУТИ МОЇ КОШТИ, НЕ ЧЕРЕЗ МОЮ ВИНУ…
- 1 лютого 2025, 9:12
Не звезтайте на OkeyDoki, це приватовский. Залізо привату це вже хлам, фахівців нема, все що може держава це вижати все з привата та розділити та продати.Вкладати кошти в нього нема сенсу, та й ще купа судів за кордоном.
Аж удивительно, посмотри мои ответы на другие ветки, кем я там буду?
- 2 лютого 2025, 19:30
Слушай, мі здесь уже давно и все уже давно друг-друга понимают. Посмотри приватветку и все поймешь почему тебя зачисляют к приватовским.
- 2 лютого 2025, 19:36
Пиши сразу так:Добрий вечір!
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.
Банк не має наміру завдавати незручностей клієнтам, при цьому має відповідати всім нормам законодавства.
У разі, якщо ви бажаєте відмовитись від рекламних повідомлень, достатньо повідомити про це нашу підтримку.
Ми звернулись до вас приватним повідомленням для детальної перевірки інформації за переказом.))))
Ахахах, ***, иди одень шапочку илюминаторскую, она уже заскучала
- irinashelexan
- 3 лютого 2025, 12:59
Підняли настрій. Дякую.
- yulialpina
- 3 лютого 2025, 11:20
Така сама ж ситуація була в мене нещодавно, також залишала тут свій відгук, але я поповнювала карту іншого банку і не моно. Також зависли кошти і цілих два тижні я висіла на телефоні, було навіть таке що за день я не змогла дозвонитись взагалі до оператора. Так шо ті що пишуть що не можна поповнювати карту моно, то мабуть справді працівники привата, бо не можна взагалі поповнювати виходить ніяку карту окрім приват. А ще я думаю що так вони впихують свої картки людям. Бо ці проблеми з терміналом шось зачастились!
- SergeyNina
- 1 лютого 2025, 0:20
- Корисний коментар
Пользуйтесь сити 24 или изипей
- radio rogal
- 1 лютого 2025, 11:50
Приват вам ничего не должен, пополняйте моно в кассе моно или сити24, пусть ставит хоть 1000 грн за пополнение моно, держали б карты в норм банках, а не во всякх ***банках без отделений было б меньше проблем
Особо, якщо мені приват нічого не винен, то яому ця хернс ьюбере з мене комісію. Ти за зазодиш в магазин, тоьі продабть послугу ф тебе намахали. Ти стоїш в шоці, і тобі кажцть іди в інший магазин, бо ми тобі нічого не винні… . Значить ти класний… Користувач
- radio rogal
- 13 лютого 2025, 16:37
Приват платит зарплату кассирам, обслуживание и поддержку своих терминалов, он что бесплатно это должен делать ради какого-то проекта, который ничего своего не поставил?
За это должен платить моно, но раз видать у него с приватом не сложилось, приват лично берет с каждого клиента комиссию. Это всего лишь деньги. Магаз тут вообще не причем, тут транзит денег на другой банк, поэтому посредники устанавливают свои правила
- 4 лютого 2025, 15:07
«SergeyNina Карту монобанка запрещено пополнять через кассу приватбанка это негласное правило так как очень много ошибок" — Хоча розробники ПО одні ї тіж
EUR | 44 | 45 |