Відмова в оплаті платежу більше 5000 грн.

Звернулась до відділення банку для оплати разового платежу, відділення біля дому, оплату необхідно було здійснити терміново.
Послугами банку не користуюся. Касир відповідає, що оплатити можна лише 5000 грн так як ідентифікувати мене не можуть, бо я не клієнт банку. На пропозицію надати документи в ДІЇ для ідентифікації теж сказали, що так ідентифікувати не можуть.
Питання, чому при НАВ’ЯЗУВАННІ ваших послуг ви мене можете ідентифікувати по документам, а при здійсненні разового платежу ні.

7 січня 2025, 16:50
Для здійснення оплати готівкою в касі банку на суму більше 5000 грн клієнту необхідно мати з собою паспорт. Дія досі єксперементальна програма, тому банку потрібен онлайн документ. Нажаль це реалії сьогодення.
7 січня 2025, 17:47
Тоді чому банк ДІЮ приймає при відкритті рахунку? Підхід до експериментальних програм має буди у всих сферах банківських послуг. Також за паспортний документ мені жодного слова не було сказано, мені пояснили або 5000 грн з урахуванням комісії або треба бути клієнтом банку.
7 січня 2025, 18:33
Бо у нас нема завершенних законів, що не візьми скрізь прогалини.
SergeyNina
SergeyNina
7 січня 2025, 22:56
При открытии счета через дию счёт может быть заблокирован и топай в отделение с документами. Банк не обязан принимать дию. Нет технической возможности в кассе принять документ через дию.
8 січня 2025, 5:23
Суть початкового питання полягала в тому, що якщо я не клієнт банку, то не можу сплатити більше 5000 грн, мотивуючи тим, що не можуть мене ідентифікувати. Для ідентифікації надати документи в мене навіть не просили!!! Щодо документів в ДІЇ, вони мають юридичну силу, яка визначена законодавством. Щодо технічної можливості, сумніваюся що її немає в Приватбанку.
8 січня 2025, 14:06
У кожного банка є внутрішні протоколи, які не завжди співпадають з нормами чінного законодавства.
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
8 січня 2025, 2:05
С такой же ситуацией столкнулся, но в таком случае даже не предложили паспорт показать. «Вы не клиент, система не пропустит»

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Відмова в оплаті платежу більше 5000 грн.