Artyr0405 2 січня 2025, 18:48
Добрий вечір! Сталася така ситуація, що через складну фінансову ситуацію був вимушений вийти на прострочену заборгованість в іншій фінансовій організації. Були кредитні картки в 3-х банках: монобанк, А-Банк та ПриватБанк. ПриватБанком користувався часто та давно, тому в жовтні 2023 року подав заявку на зміну кредитного ліміту. Банк встановив 10000 грн кредитного ліміту та 10000 грн ліміт на о/ч та м/р. Довгий час користувався кредитними коштами, але через те, що термін прострочення в іншій фін.установі була с кожним днем більша — в березні 2024 року банк встановив обмеження на використання кредитних коштів та прибрав всі ліміти на о/ч та м/р, але залишив ліміт на картці. З того часу я вносив тільки обов’язковий платіж (іноді навіть більше потрібного), прострочень в приваті, як і в інших банках, в яких були оформлені кредитні картки — не допускав. І в грудні 2024 року мною була погашена прострочена заборгованість, про що в кредитну історію були внесені певні зміни. Монобанк не робив обмеження на використання кредитних коштів, А- банк зняв всі обмеження після внесення відомостей у кредитну історію на наступний же день. Але ПриватБанк досі не хоче знімати обмеження на використання кредитних коштів, хоча обіцяли, що після погашення заборгованості в іншій фін.установі — обмеження будуть зняті. І тільки на ПриватБанк були надії та сподівання, щоб разом з банком допомогти моїй кредитній історії піднятися доверху, щоб як умова швидше прибрати цю чорну пляму. Але ПриватБанк вирішив інакше. Дуже шкода. Прошу передивитися своє рішення та зняти обмеження на використання кредитних коштів! В протилежному випадку — якнайшвидше постараюсь закрити заборгованість та припинити співпрацю з Вами назавжди.

Shurik Linnik
Shurik Linnik
3 січня 2025, 13:33
Напишіть звернення на ім'я математичної моделі що керує приватом, бо навіть скарги по лінії НБУ приват не вирішує.
4 січня 2025, 10:14
Спробую, дякую за підказку!
Arrow186
Arrow186
5 січня 2025, 17:58
А з чому банк має розблоковувати кредитну карту ? Це його гроші а зважаючи до були прострочки раніше то не виключено що вони будуть зараз.
Lana30
Lana30
6 січня 2025, 12:03
Банк двойных стандартов. Как повысить втихаря кредитный лимит и дать украсть деньги с кредитного лимита или сверх него без единого подтверждения, так это деньги клиента. Вы уже там определитесь наконец.
9 січня 2025, 19:48
От і я так думаю, що чомусь людям з прострочками навіть у самому приваті підвищують кредитний ліміт, а тут я погасив всі прострочені та не прострочені кредити, а банк не хоче відновлювати кредитну лінію, хоча вони ж кажуть всюди, що ми допомагаємо відновити кредитну історію.
9 січня 2025, 19:46
Але чому ж тоді всі інші банки розблокували доступ до кредитних коштів, а приват такий особливий? І давайте так, вже зараз, після погашення простроченої заборгованості - в мене йде відновлення кредитної історії, вже багато кредитів які було взято — погашено успішно і достроково + банки, в яких я користуюсь кредитними коштами дають позитивну оцінку до кредитної історії.
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
16 січня 2025, 10:13
А мне приват вообще не даёт лимит, зато в других банках 60к+. Как-то живу и без лимита в привате

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / ПриватБанк не розблокував кредитну картку після погашення простроченої заборгованості в іншій фінансовій організації.