Мінфін - Курси валют України

ПриватБанк саботує виконання програми «Зимова єПідтримка»

korbutivka 11 грудня 2024, 16:15
Відділення за адресою: Житомир, пр-т Миру, 21
11.12.2024 працівниками відділення Приватбанку було відмовлено в прийнятті заявки на отримання допомоги за програмою «Зимова єПідтримка» громадянці 65+ з кнопковим телефоном. Причина відмови — відсутність в громадянки «Дії». За словами працівників відділення їх робота зводиться лише до консультативної допомоги по подачі заявки в «Дії».
Це свідомий саботаж банку чи некомпетентність та безвідповідальність осіб, яких понабирали по об’явах?
Приватбанк
PrivatBankQM 12 грудня 2024, 13:03
Вітаємо.
Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. Дозвольте, будь ласка, нам детальніше все перевірити та розібратись в обставинах. Для уточнення звернулись до вас у приватні повідомлення.

11 грудня 2024, 16:31
Так все верно. Банк не обязан вместо тебя давать заявку. Банк может открыть счет, а вот подать заявку пожалуйста сами. И в том числе потратить деньги. Тоже сами
korbutivka
korbutivka
11 грудня 2024, 16:45
Перед тим, як писати маячню, слід ознайомитися з умовами програми: https://1000.me.gov.ua/how-to-banks
11 грудня 2024, 19:04
Ну хорошо. Прочитал. тут написано банк не представитель, а именно просто банк. Понятие банк не рассписано? Почему вы решили что работник именно должен вместо нее открывать карты и заходит в дию?
Shurik Linnik
Shurik Linnik
12 грудня 2024, 20:45
Если женщина клиент банка, то банк обязан открыть карту.
12 грудня 2024, 21:43
В этой новости не написано каким именно образом, у нас же страна правовая, почему не расписано до деталей?
PrivatBankQM
PrivatBankQM
11 грудня 2024, 16:52
Вітаємо. Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. Дозвольте, будь ласка, нам детальніше все перевірити та розібратись в обставинах. Для уточнення звернулись до вас у приватні повідомлення.
13 грудня 2024, 23:05
Банк як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення. Тут явно отмывание доходов
13 грудня 2024, 23:06
Фінансуванню тероризму тут тоже попахивает

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / ПриватБанк саботує виконання програми «Зимова єПідтримка»