7 годин у чаті

Протягом семи годин у чаті вирішували проблему! Я не міг замовити доставку картки за кордон. Оператор не обмежився стандартними відповідями, а добре вник у проблему. В результаті експериментів вдалося виявити і сформулювати точно помилку. Сподіваюся оператор ініціює для техвідділу завдання виправлення цієї помилки. Інакше клієнти за кордоном не зможуть замовити доставку карток до будь-якої країни, якщо на їх адресі є спеціальні символи, а не лише англійські літери. Перевірка латиниці виконується некоректно. Спочатку з довідника вибирається назва, що містить спеціальні символи (літери з точками або німецьке подвійне С), а перед збереженням перевіряє наявність цих спецсиміолів і не дає змоги провести замовлення. Це трапилося не так давно, бо ще місяць тому спеціальні символи на адресі були допустимі. В моєму випадку ми замовили доставку за адресою, в якій немає спеціальних символів. Крім того, треба дотримуватися великих і маленьких літер.
Приватбанк
Вітаємо.
Перепрошуємо за незручності. Ми дуже цінуємо ваш час та відгук, що спонукає нас до постійного удосконалення.

Коментарі