Не професійне обслуговування,

NadiiaNadiia 7 грудня 2024, 18:19
При відкриті конверту карта не додалась автоматом в Google Pay, після 6 спроби звернення в банк нарешті підключився оператор, який повідомів що служба безпеки заблокувала. Я відповіла на безліч питання, витратила зайво час, нарешті оператор сказав що все ок, можу катру добавити. Через хвилину після додання до Google Pay, мене блокує банк так як по карті підозріла операція додавання до Google Pay. Знову трачу свій час на звернення в контакт центр. Невже так важкої налагодили, автоматизувати
роботу щоб було видно який оператор що робе. Оператор з телефону 380503629633 07/12/24 около 10−30 чому не зробив все щоб карта не була заблокована, я ж повідомила про свою наступну дію. Також спитала чи вважаю я її некомпетентность, так дуже. Це тільки один випадок роботи банку, а проблеми на некомпетентність співробітник постійна. Також навіщо присилати повідомлення в часі підтримки, що зараз повітряна тривога і всі оператори в укриттях якщо не має тревоги, а жодній області
Приватбанк
PrivatBankQM 8 грудня 2024, 10:11
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають наші спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.

Коментарі