Мінфін - Курси валют України

burigat 29 листопада 2024, 22:00
Користуюсь приватбанком дуже давно, все було чудово.
Я нікому не відправляю гроші зі своєї карти.
Приватбанк знаючи, що я останній рік живу закордоном, тому що моє рідне місто окупували, розриває зі мною контакт у односторонньому порядку, без причини!
Притензій у них немає, вони просто так вирішили. Ну гаразд, віддайте гроші. Але вони не бажають віддавати гроші. Кажуть, що я маю прийти до банку за своїми грошима.

На мої прохання перевести ці гроші на мій інший рахунок українського банку, де збігатимуться всі мої дані та податковий номер, — вони відмовляють.

Це виглядає як грабіж, оскільки банк розуміє, що за цією сумою ніхто не повернеться до України одразу. Якби банк хотів адекватно врегулювати питання та закрити мій аккаунт, вони могли б попередити мене, або перевести мої гроші на мій інший банк.

Почитав в інтернеті, я побачив, що таких випадків дуже багато, і приватбанк просто обманом краде гроші.

Сотні тисяч українців за кордоном користуються приватбанком. Якщо моє питання не вирішиться, то зроблю все що в моїх силах, щоб розповісти якнайбільше людям, про обман вiд ДЕРЖАВНОГО банку
мені буде не складно написати пару скриптів, які заходитимуть до груп українців соціальних мереж, та розповсюджуватимуть правдиву інформацію, посиланнями на статті, де приватбанк блокує рахунки без причин, щоб віджати гроші.

Навіть якщо я зроблю довіреність і відправлю в Україну, у мене немає знайомих, які б могли піти і забрати гроші.
Приватбанк
PrivatBankQM 30 листопада 2024, 9:31
Вітаємо.
ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Всі заходи здійснюються відповідно до внутрішніх процедур і відповідають вимогам, які стосуються безпеки та дотримання правил фінансового моніторингу в Україні.
Банк як суб’єкт первинного фінансового моніторингу зобов’язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Наразі, ваше обслуговування обмежене. При розірванні ділових відношень надається можливість переказу залишків до іншого банку.
Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку, відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.

Гой Иванович под солями
Гой Иванович под солями
30 листопада 2024, 19:35
Обманщики! расторжение договора в одностороннем порядке, без причин, и не отдают деньги. Согласен шарага прокляните их и обходите их стороной.
Александр Сергеевич
Александр Сергеевич
30 листопада 2024, 22:38
Отношение государственного банка к гражданину
gudkov77
gudkov77
1 грудня 2024, 0:20
Ну и  *** . Выглядит как насмешка: мы отдаём деньги, но вам надо лично за ними приехать. Но так вы не сможете, то мы оставим их себе. Ха-ха-ха. Как же я желаю, чтобы эти сволочи тоже оказались в такой ситуации: без своих денег в чужой стране. Теперь пользоваться своими деньгами в чужой стране называется «отмыванием денег».

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк / Відгуки про Приватбанк 📝 / Ошуканці! розірвання договору в односторонньому порядку, без причин, і не віддають гроші