Мінфін - Курси валют України

Затримують кошти рахунок ФОП

Андрей Лихогляд 7 листопада 2024, 0:08
На мій термінал ФОП Андрія Лихогляда клієнт здійснив оплату за послуги 29.10. Кошти мали надійти наступного дня, але їх не було. Я звернувся до банку, де мені повідомили про підозрілі дії та порадили написати пояснювальні листи. Я все написав і подав, після чого кілька днів чекав, але жодної реакції не було. Потім отримав лист, у якому зазначалося, що банк має право затримувати кошти на 180 днів. Це жахливо, адже мені потрібно закуповувати товар, а кошти затримують без жодної конкретної інформації. Обслуговування просто жахливе! Будь ласка, вплиньте якось на ситуацію і проведіть перевірки швидше.
Приватбанк
PrivatBankQM 7 листопада 2024, 10:08
Вітаємо.

Деякі платежі можуть потрапляти на додаткову перевірку в цілях безпеки. Для розблокування платежу просимо направити на пошту документи, що раніше були затребувані колегами: fraud@privatbank.ua
Звертаємо увагу, що швидкість опрацювання платежу також залежить від повноти та якості надання необхідних документів.
Наші колеги зроблять все можливе, щоб якнайскоріше допомогти у вирішенні питання.
У разі виникнення додаткових питань ви також можете адресувати на пошту: fraud@privatbank.ua

7 листопада 2024, 10:23
Почта фраут не відповідає 7 днів лести не читає що це за обслуговування компенсацій за це не дає як я зрозумів і приват банк послав мене на 3 гарних літири на пряму цетую я задав питання фінансовому консультанту і вона сказала так що вам на мене всеодно як на клієнта і шо я йду на 3 веселих літири
11 листопада 2024, 11:34
Кошти так і тримають нічого не розглядають в банках нічого не можуть сказати в підтримці також скільки можна затрримувати в чому проблема подаю чисти уже 5 раз, а в відповідь нічого

USD 41 41.6

USD 41 41.6