Мінфін - Курси валют України

Банк — шахрай

Fedko07 12 вересня 2024, 18:36
28.08.2024 в 14−00, в банкоматі за адресою м.Умань, пл. Соборності 1а, моя жінка Федько Наталія Анатоліївна, намагалась зняти 5000 грн., ПриватБанк кошти з картки списав, а банкомат гроші не видав. В той же день ми звернулись на гарячу лінію Приватбанку де нам пояснили що банкомат їм не належить, але кошти зарезервовані (або щось подібне) та через 11 днів кошти будуть нам повернуті. Через 14 днів жінка звернулась до Приватбанку де їй було повідомлено що вони дійсно дослідили операцію, впевнились що кошти видані не були, але списані з картки. При цьому було повідомлено, що ПриватБанк направив претензію Ощадбанку, так як він не повертає кошти. І що ми отримаємо свої кошти назад в термін від 40 до 120 днів. Мене така позиція банку не влаштовує. Дуже нагадує шахрайство. Виходить гроші списали миттєво, обдурили що повернуть через 11днів, що ставить під сумнів що взагалі кошти повернуться. Я не розумію чому проблеми Приватбанку з ощадбанком перекладаються на мої плечі. Через 120 днів можливо за ці кошти я нічого вже купити не зможу. Получается одностороння любов, якби я не вчасно віддав би кошти мені нарахували б такі штрафні санкції що мало б не показалось. А тут забрали гроші і не спасибі ні до побачення. Доречі хочу відмітити нюанси спілкування з операторами гарячої лінії Приватбанку, таке враження що спілкуєшся з роботом, який тебе культурно посилає. Доводи, що я воював за них, інвалід війни, кошти потрібні в тому числі і на лікування, ні кого не турбує. Іншими словами з мене знущались. Вимагаю в найкоротший термін повернути кошти.
Приватбанк
12 вересня 2024, 19:17
Вітаємо.
Перепрошуємо за незручності. Регламент розгляду заявки становить до 120 днів з моменту її реєстрації. Ці терміни строго встановлені платіжною системою, щоб у всіх сторін оскарження був час зібрати потрібні документи. І разом з тим, ми докладаємо максимум зусиль, щоб рішення було позитивне для Вас. На жаль, Банк не може прискорювати розгляд відповідних заявок зі свого боку.

Коментарі

USD 41 41.6