Мінфін - Курси валют України

Підсунули заляпану фарбою купюру в 100 доларів

leol 12 вересня 2024, 14:58
Відділення за адресою: Київ, вул. Васильківська, 1
На 12 вересня 2024 року було замовлення в касу відділення зняття 2400 доларів. Після всіх маніпуляцій «касир», Нікіта Саєнко, показав стопку купюр та поклав їх до віконечка. В свою чергу я, не дістаючи їх, при перевірці помітив купюру в 100 доларів нового зразка, яка окрім того що була блідою та затертою, ще й виявилася з одного боку заляпаною фарбою.
На моє прохання (ввічливе прохання) замінити купюру на більш притомну, касир відповів що згідно постанови НБУ вона є платіжним засобом, і нічого він міняти не буде. Потім сказав що банк не надає послуги з обміну однієї купюри на іншу…
На жаль, ніякі прохання на цю істоту не вплинули!
Тобто виходить, що будь-хто з касирів може підсунути купюру невідомого походження, а потім відмовитися міняти її?
Я вже мовчу про те що свого часу в Приват приносилися «нові та гарні долари», а тепер видають будь що або в поганому або в жахливому стані.
І банки (не тільки Приват) хочуть щоб після такого їм щось несли на депозити?

p. s. В цілому до відділення на Васильківська-1 претензій не було й немає. Дівчатка ввічливі, привітні, завжди підкажуть та допоможуть.
«Гусь"-касир Нікіта Саєнко прийшов з якогось відділення на підміну дівчини що на лікарняному. Хоча, дивлячись на його манеру спілкування і як він обслуговує інших — його максимум — це в певному місці кричати «зайнято»)

р.p.s. Дуже не заздрю тому, в кого авто в лізингу в Приват-банку. Ми свій сплатили завчасно, але перереєструвати у власність — шансів нуль. СЦ киває на Приват, бо банк в реєстрі боржників, а банк киває на пакет документів, який він надав для перереєстрації. Готуємо документи до суду, але перспективи такі собі… Навіть з гарними юристами…

Порада бажаючим на майбутнє — обходити десятою дорогою!

(жаль, що немає оцінки «нуль» — мегажахливо)
Приватбанк
12 вересня 2024, 15:25
Вітаємо.
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.

leol
leol
13 вересня 2024, 12:28
«Спеціалісти» банку зробили з клієнта винного)) Погано дивився, погано читав, а купюра взагалі чуть не ідеальна😂 Шахрай на шахраю шахраєм поганяє))
SergeyNina
SergeyNina
17 вересня 2024, 0:10
Не берите доллары у привата в плохом состоянии. Вы их потом никуда не сможете сдать. Особенно в краске.

USD 41 41.6

USD 41 41.6
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Підсунули заляпану фарбою купюру в 100 доларів