мафіозники способи
Чекайте на розділ і сезон номер 3 .
для тих, хто у них така ж ситуація просимо зв’язатися з нами в особистий
надати мошоники та хто їх покривають перед законом це наш обов’язок перед Україною
для тих, хто у них така ж ситуація просимо зв’язатися з нами в особистий
- Валерка Котовский
- 3 серпня 2024, 15:28
Обвинение в чём? взял бабки и не оказал услугу?
Схема у них така одна людина на платформи криптовалюти відкриє ордер на покупки і спокійно просить у тебе дозвіл на оплату через третю особу ти погоджуєшся, гроші тобі скинути і квитанцій і все як завжди і ти підтверджуєш угоду і все окей
Наступного дня платник подає в банк проти тебе скарга на те, що нібито він купив у тебе товар якийсь і його не отримав і передає в банк якийсь поділений документ як доказ і там уже починається робота банку… заблокує тобі рахунок і просить тобі повернути гроші і звичайно не переймає від тебе не будь-які підтвердження та документи, що все навпаки і навіть видаляють іноді твої заявки та документи тощо…
EUR | 43 | 44 |
USD | 41 | 41.6 |
Це була перша глава))))
Розділ другий. Коли ми почали листуватися у більш формальний спосіб електронною поштою та надсилати докази, відповідальні за це питання (ті, хто захищає шахраїв) покладалися на посилення тиску на мене, тому вони закрили решту рахунки, в тому числі валютні та рахунок компанії)))
Зауважте, що наявні там суми у багато разів перевищують суму, яка є предметом проблеми, і, що більш важливо, був зареєстрований запит, який ми подали онлайн, щоб отримати офіційну заяву з поясненням причини закриття основного рахунку для використання в поліція та прокуратура, тому вони скасували та стерли запит, і вони посилили та змінили правило надання нам цієї заяви, як спосіб тиску та зволікання.
На жаль, за даними, вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваш контактний номер телефону та деталі ситуації.
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.