Мінфін - Курси валют України

Приват банк примушує к активності по картці

VRPSL 31 липня 2024, 17:05
Дуже давній клієнт ПриватБанку. Коли він став державним перетворився на якесь жахиття. Спочатку мені по рішенню когось зі служби безпеки заблокували картку, бо йому не сподобався платіж. Тобто, йшов платіж на аліекспрес на 2 тис. — норм, а наступний на 200 грн. на пром не сподобався. Ок. Відкрив картку (10 хв) в монобанку. Розблокував в відділенні картку, перевів кошти в моно. Намагався не дуже користуватися приватом. Сьогодні падає повідомлення що кредитний ліміт заблоковано. І це зробила система автоматично, так як я майже не користуюсь карткою. Тобто банк мене примушує це робити? Коротше, якщо впродовж тиждня не знімуть це, то розтанусь з приватом назавжди. ПРИНЦИПОВО.
Приватбанк
PrivatBankQM 31 липня 2024, 17:56
Добрий вечір.
Ми збільшуємо або зменшуємо кредитний ліміт аналізуючи дуже багато чинників — наявність кредитів в інших установах, протерміновані платежі, нарахування зарплати, активне користування карткою та ще багато іншого.
Згідно з умовами та правилами https://conditions-and-rules.privatbank.ua/main/view-content-71/?lang=uk, п. 2.1.1.2.5. сторони узгодили, що протягом строку кредиту розмір кредитного ліміту може бути змінений Банком в односторонньому порядку як в сторону збільшення, так і в сторону зменшення, на підставі аналізу кредитоспроможності Клієнта в рамках розміру, зазначеного у абз.1 цього пункту, та не потребує додаткового погодження із Клієнтом.

31 липня 2024, 20:08
ТИЖДЕНЬ !!! Ні секундною більше. І прощавайте назавжди! Свої гроші я могу і в трьох-літрових банках тримати. Мені для цього ваш банк не потрібен!
А взагалі мені подобається поведінка державного банку до своїх клієнтів, громадян, за чиї гроші він був викуплений та збережений від банкрутства. Стидоба.
Natalialife
Natalialife
1 серпня 2024, 0:51
Згодна, не державний банк, а якась зграя шахраїв
Transfer Go
Transfer Go
1 серпня 2024, 7:16
Не зовсім зрозумів проблему. Якщо не користуєшся карткою Привата, нахіба тобі той кредитний ліміт на цій картці? Юзай Моно і буде тобі щастя. Твій відгук ні про що взагалі
1 серпня 2024, 9:43
По-перше, чому Ви вирішили що ми з вами друзі і можна на ти? А по-друге, Ви дуже схожі на співробітника банку, який своїми коментами намагається нівілювати негативний відгук. Далі навіть нема сенсу щось коментувати…
1 серпня 2024, 18:03
Не нравится меняй, к чему эти угрозы? «я уйду от вас, мне на вас *** », так вот: банку на тебя тоже. Одним больше, одним меньше никто и не заметит
Turchak
Turchak
2 серпня 2024, 11:51
Сколько отзыв стоит?
2 серпня 2024, 12:45
Бумажка с Бенджамин Франклином
12 серпня 2024, 15:40
Ну от і все. Ставлення банку до клієнтів — нижче плінтуса.
Тому державний ПриватБанк відправляєтся відвідувати корабель Мацква …

Повністю розірвав стосунки з банком (закрив всі рахунки, дав заяву на видалення персональних даних).

EUR 43 44
USD 41 41.6

EUR 43 44
USD 41 41.6
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Приват банк примушує к активності по картці