Програма є-оселя
- OlgaKireeva
- 31 липня 2024, 11:39
Це нажаль не відповідь. Від Приватбанку я отримала відповідь, що невідомо коли гроші будуть. А фонд у свою чергу направляє для уточнення інформації до Приват Банку. І таке ходіння по колу відбувається вже місяць. Тобто всі структури переправляють один на одного і жодної нормальної відповіді. Відчуваю себе футбольним м’ячем . Тому, застерігаю всіх не зв’язуватися з ПриватБанком щодо оформлення є-оселя.
- SergeyNina
- 31 липня 2024, 22:04
Фонд скорее всего не перевёл деньги. Виноват скорее всего он
- OlgaKireeva
- 1 серпня 2024, 10:06
Можливо і так. Але банк має надавати правдиву інформацію щодо даної програми, на момент, коли я оформлювала документи, затримка у виплаті в Приват банку були більше ніж 1.5 місяці. Про таке треба попереджати. Я могла оформити в іншому банку. Одночасно зі мною людина оформлювала в Ощадбанку і вже місяць як має квартиру
USD | 41 | 41.6 |
Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. З цього питання раніше була ініційована заявка, в результаті якої перевірили доступну інформацію та надали зворотній зв'язок. Для уточнення термінів отримання коштів рекомендуємо Вам звернутися безпосередньо до фонду, що займається виплатою коштів. Зі свого боку банк зарахує кошти відразу після надходження.