Мінфін - Курси валют України

Natalialife 29 липня 2024, 9:42
Відкривала вклад в ПриватБанку по обміну валют. І зараз через 6 місяців вони мені повернули суму гривнями на кредитну картку! Ну гаразд, так, ви вже вирішили заробити на клієнтах хто не читає договір і повернули в гривні. Але повернути вклад на картку «універсальна», тобто щоб мені щоб забрати ці свої гривні треба ще заплатити. На гарячій лінії сказали якщо ви переведете одним платежем, то комісія у вас буде лише 50 гривень, але ще є одна комісія за перевод з карти універсальна — 300 гривень і взагалі я повинна заплатити 350 гривень!!! Щоб забрати свої гроші якими 6 місяців вони користувалися просто так!!! Так щоб отримати свої гроші я їм ще повинна заплатити! Будьте уважні з цим банком, краще зовсім не користуйтеся, обирайте адекватні банки. В цьому ти ще винен залишишся їм за те що відкрили у них депозит!!!
Приватбанк
29 липня 2024, 10:05
Вітаємо.
На жаль, за даними, вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас, як клієнта Банку. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити ваш контактний номер телефону та деталі ситуації.

29 липня 2024, 13:28
Ну так в приложении надо смотреть на какую карту будет выплата раз автопролонгацию отменила.

А по поводу комисии оно 4% возьмет если переводить кредитные средства.
30 липня 2024, 4:57
Так бачу ми вже на ти. Мабуть через слово читали, це був депозит і гроші мої, а не кредитні. Вибору картки не було, бо це особливості вкладу «капітал'. Це реально геніальна афериська схема банку
30 липня 2024, 13:23
Первоначально деньги заводились через универсальную карту?
31 липня 2024, 11:30
А то Ви, мабуть, ще заготовили якусь пораду для мене? Важливіше те, що спочатку це були мої гроші, їх у банк не вітром надуло. Пост для тих хто ще думає відкрити депозит у Приват банку, треба уважніше читати договір, при виведенні там можуть бути будь-які сюрпризи та купа «прихованих комісій» навіть із депозиту. Та й сам депозит — сюрприз. Купувала долари наприкінці вкладу мені продали гривні за мої куплені долари.
31 липня 2024, 11:37
Ну так этот депозит возвращается исключительно на карту с которой открывали это первое.

Про то как вы зарабатывали эти деньги никого не интересует…

31 липня 2024, 21:45
Дякую, але це все мені вже розповіли на гарячій лінії, я про це і пишу.
29 липня 2024, 21:54
Вы должны были депозит при закрытии перевести на карту для выплат. Не на универсальную. Потом снять без комиссии. Открываете новый депозит на любой срок (3−6 месяцев) с возможностью досрочного закрытия. Через недельку его закрываете. Деньги переводите на карту для выплат. Снимаете без комиссии.
30 липня 2024, 5:04
Звичайно «должна була», але читати договір. Я розібралася у ситуації до того як писати відгук. Не має можливості обирати картку при виводі цього вкладу. І це був не перший такий депозит у цьому банку (проте останній), всі необхідні картки в мене є.
30 липня 2024, 9:44
А депозит при достроковому розірванні через тиждень, також повернеться на універсальну
30 липня 2024, 11:37
«через тиждень» — це не правда. Перепитайте у підтримці, або у відділенні. Я маю таку інфо: «депо з розірванням, можна розірвати на 29 день та можна зазначити будь-яку карту. А саме — КДВ з тою самою валютою.
30 липня 2024, 11:56
Уточнюю: Розірвати можна і раніше, але лише на 29 день підтягнеться КДВ.
Спочатку підтягується Ун., з застереженням про комісію.
Особисто перевірив. Та чекаю.
30 липня 2024, 12:09
Так, я теж на це подивилась і також написали, що до 28 днів депозит повернеться на ту саму картку (універсальна). В загалі неприємна ситуація бо гроші я свої на універсальну внесла заради того щоб покласти на депозит, по суті вони їх мені заморозили на 6 місяців і повернули, та щоб я ще комісії за виведення заплатила.
30 липня 2024, 13:18
Зараз або % заплатити, або новий депо та чекати 29 днів.
Такі правила, нажаль.
29 липня 2024, 21:55
Если вы открывали депозит в долларах /евро то карта для выплат на которую будет выплата тоже должна быть в долларах/евро.
30 липня 2024, 19:54
Кацапня остаточно зганьбилася.
Спочатку дає недолугу пораду, а вже потім лізе до словника.

EUR 43 44
USD 41 41.6

EUR 43 44
USD 41 41.6
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Повернення вкладу на кредитну картку і куча грошей які треба заплатити щоб забрати свої кошти