Затримка виплат нарахованої зарплатні

Проблема вирішена
Юлія Семивеличко
Вже не вперше цей «Прихват-банк» затримує перераховану бухгалтерією зарплатню. Кілька разів зверталася на гарячу лінію, писала в підтримку та навідь надсилала копії платіжних доручень та інші докази того, що кошти були перераховані. Але все одно грощі на картку надходять з затримкою від 5 до 10 днів. Зверталася до Держказначейства. Вони порадили колективно відмовлятися від обслуговування цим шахрайським банком. Зараз у бухгалтерії відділу освіти Голосіївської РДА ведуться дискусії з приводу вибору більш надійнішого та менш брехливого банку. На сьогодні є також затримка виплат. Бухгалтерії надала данні, що кошти відправлено ще 10 червня. Вже тиждень, як не можемо отримати авансові виплати. Я вихователь садочка. Маю не дуже велику зарплатню та двоїх дітей. Чоловік на війні. А прихват затримує нарахування заработаних грошей… Ганьба цим шахраям, яки користуються коштами бюджетніків.
Приватбанк
Вітаємо.
Нам дуже прикро, що сталась така ситуація.
Ми зарахуємо кошти як тільки отримаємо їх від бухгалтерії. Хочу також додати, що ми отримуємо кошти не завжди в один і той самий день та час, тому інколи зарахування коштів може бути трохи раніше або пізніше.
Дозвольте, будь ласка, нам детальніше все перевірити та розібратись в обставинах.
Для уточнення звернулись до вас у приватні повідомлення.

17 червня 2024, 15:13
За даними бухгалтерії, кошти ви отримали ще 10 червня, тобто сім днів тому. І ця ситуація вже не вперше за поточний рік. І уточнювати я вам тут в приватних повідомленнях ні чого не буду. Все відправлено в переписці у приват 24 і не тільки від мене. І відповіді-відмазки від вас вже отримані. Пишу тут відгук для того, щоб ті хто замислився відкривати у вас зарплатний рахунок, подумав чи треба.
19 червня 2024, 12:47
19 червня. ПриХват банк так і не виплатив нараховані кошти. Морозиться, що бухгалтерія досі не переказала. Готуємо колективний позов до суду та заяву до прокуратури.

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Затримка виплат нарахованої зарплатні