Війна не в Україні
Дякуємо за вашу сміливість та відданість! ПриватБанк цінує та поважає всіх, хто зараз захищає нашу країну. Згідно з п. 15 ст. 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» штрафні санкції, пеня за невиконання зобов'язань перед Банком, а також проценти за користування кредитом не нараховуються. При цьому пільгове обслуговування не звільняє від погашення тіла кредиту, обов'язкові платежі, які розраховані по договорам кредитних карток для мобілізованих клієнтів підлягають сплаті. Зі своєї сторони, банк має обов’язки перед вкладниками, а також має підтримувати економіку держави, тому погашення заборгованості за кредитними картками є важливим чинником, який дозволяє банку працювати.
Пропонуємо ознайомитись з редакційною статтею https://minfin.com.ua/ua/deposits/articles/narodnyy-reyting-bankiv-berezen/, в якій висвітлюються поради НБУ та юристів, як правильно скористатись правом на пільги військовослужбовцям та нюанси колекторської етики при контактах зі споживачами, що належать до захищених категорій.