Не відкривайте в ніякому разі рахунки в цьому банку!

Проблема вирішена
Про обслуговування:
Відкрив рахунок 1.09.2023 року, наче все було ок. Потім 20.12 мені зателефонувала керівник відділення і сказала, що треба надати пул документів які підтверджують мою діяльність. Я надав все що було потрібно. Потім вийшло так що 08.01.2024 мій рахунок заблокували, нічого мені не пояснивши.
09.01 я пішов у відділення і нажаль керівника відділення на місті не було (пішла лікувати зуби дитині) Потім я прийшов на наступний день, но нажаль цей керівник пішла на лікарняний, а окрім неї ніхто не може вирішити це питання (заступників нема). Я поїхав у інше відділення де мені запропонували оформити письмове звернення. Після написання сказали чекати 3 доби. Пройшов час, зі мною так і не зв’язались, я позвонив на 3700 мені сказали чекайте ще 2 доби. Потім та сама ситуація, пройшло ще 2 дня, я знов зателефонував, мій запит переоформили вже знову, типу на самий «верх» офісу. Дійсно, цього ж дня зі мной зв’язалась жінка і сказала чекати… чекати поки одужає керівник відділення де я оформлював свій фоп. Отож, через тиждень я знов пішов у те саме відділення, но після лікарняного та керівник пішла у відпуску, аж до 24.01…
Шов час, в мене на заблокованому рахунку купа грошей які вкрай мені необхідні, але ми чекаєм керівника відділення.
Настало 25.01 я пішов у відділення, мені кажуть що моя заявка була ще в обробці. потім через 2 добі мені зателефонували і запросили щоб я надав повний опис своєї діяльності додатково до документів які я вже надав.
Тож, спустя ще 2 тижні я так і не дочекався відповіді від представників банку я вирішив всеж таки що треба закрити рахунок. Прийшов знов у відділення написав запит на закриття рахунку і перевод грошей на інший рахунок. Перший запит нажаль піля 5 днів був невдалий, т.к. інший банк отримувач не захотів брати ці гроші, ну хоч з другм банком повезло, він прийняв гроші з привату.
Також в приваті написав заяву на виписку по заблокованому рахунку.
Наразі 27.02 битва з приват банком йде 2-й місяць, гроші вони перевели, але виписку надати так і не змогли.
Просто довбану виписку.яка робиться за 2 кліка у інших банках… Вони аргументують це тим що вони беруть її з архиву.і напротязі 30 робочих днів мають право зробити її.
І ніякий нема шляхів вирішення та прискорення цієї процедури. ЖАХ!!!

Висновок: за весь час я разів 40 був у відділенні, разів 100 телефонував на 3700, потратив купу нервів та часу. Банку просто побоку на своїх клієнтів.
Приватбанк
Вітаємо.
Нам дуже шкода, що закриття доставило стільки незручностей.
Буде проведена вся необхідна робота, щоб в подальшому ні ви, ні інший наш клієнт не зіткнулися з цією проблемою. Ще раз вибачте за незручності.
Отримати виписку по закритому рахунку можна:
1 Через відділення написати письмовий запит
2 Написати листа адреса кореспонденції вул. Набережна Перемоги 30. м Дніпро, 49094, Україна
3. Написати листа на електронну адресу cancelyaria@privatbank.ua
Звернення має містити скан або фото письмової заяви

peters0207
peters0207
28 лютого 2024, 14:01
Скажіть, будь ласка, який банк прийняв гроші з привату?
29 лютого 2024, 10:20
П**б) З ними хоч нема таких проблем)
29 лютого 2024, 10:34
Виписка по рахунку прийшла на наступний день після мого коментаря на мінфіні. Все ж таки можна нормально працювати)
Але щодо відновлення співпраці і переліку документів які необхідні для повернення співпраці - ніхто не надав.
Чому весь час в нас так робиться, що поки не почнеш скандалити і писати во всі можливі місця, всім на тебе начхати? Як можна будувати бізнес під час війні, коли ти намагаєшся платити податки, підіймати економіку країни, а тобі тільки і роблять що палки в колеса вставляються та заставляють по 2 місяці чекати поки якесь коло людей зможуть перевірити надані тобою документи.

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Не відкривайте в ніякому разі рахунки в цьому банку!