Клієнт банка
Ситуація. Людина похилого віку, вибачте, але вже через вік туго розуміє, провали в пам’яті, розмовляє російською, українською практично не розуміє. При розмові з оператором абияк його зрозумів і дав паспортні дані, після того як пенсіонер відповів, що народився в СРСР, як і більшість громадян України похилого віку, зокрема в одному з міст СРСР в м. Москва. Оператор відповів, що ваші дані неправильні йдіть із паспортом до банку.
Ходили повторно до ПриватБанку, виписали нову карту, доступ до Приват24 не розблокували.
Запитання до банку.
• Людині у 76 років йти на курси української мови, інваліду з хворим на хребет, сліпоту? Чи все-таки оператор мав розмовляти тією мовою, яку розуміє клієнт?
• Це вина людини, що вона народилася в СРСР? Чи може народитися заново, в іншій країні?
• Підказувати пенсіонеру під час розмови не можна. Ні, я, звичайно, розумію, що це можуть бути й сторонні особи. Але як тоді бути пенсіонеру, який навіть свій паспорт прочитати не може?
• Чому не можна було пройти ідентифікацію вдома через web-камеру, як ви це робили з іншими клієнтами?
• Чому ви дискримінуєте людей за національною ознакою, місцем народження?
• Як людині платити комуналку? Раніше допомагав чоловік оплачувати комуналку через Приват24. Тепер людині, власникові картки ходити за два-три кілометри, у відділення банку оплачувати комунальні послуги? Ви розумієте, що він ледве ходить? Або ви садисти?
• Скільки ще ганятимете хвору людину?
Ви розумієте, що що ви знущаєтеся з людей похилого віку? Ви гірші, ніж ті рошисти! Мені байдуже ваші вибачення, які ви тут напишете, тому що припускаю що нікого за це не покарайте, що нічого міняти в обслуговуванні ви не будете. Я всього лише хочу, щоб про такі ситуації в ПриватБанк (і) знало як багато більше населення нашої країни!
Ми б не хотіли, щоб у вас склалось негативне враження про нас. Банк ставиться з повагою і завжди дбає про збереження коштів кожного клієнта. Для цього в нас працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших грошей. Нами постійно проводиться їх оновлення, що дозволяє забезпечити високий рівень захищеності. В подібних випадках, ми повинні розуміти, що операцію проводить саме власник картки, тому і проводимо ретельну перевірку.
Для розблокування картки не обов'язково відвідувати відділення. Достатньо звернутися в чат pb.ua/chat, де наші колеги працюють для вас 24/7 і з радістю допоможуть вирішити питання.
Здійснити платежі Ви можете дистанційно в особистому кабінеті Приват24 через мобільний застосунок або через веб-версію https://next.privat24.ua/. Для оплати пройдіть в меню Сервіси — Платежі — Комунальні платежі.
Для нас дуже важлива клієнтоорієнтованість всіх наших співробітників.
Обов'язково перевіримо дії оператора, і проведемо серйозну роботу, щоб в подальшому ви й усі наші клієнти не стикалися з подібними випадками.
Описана Вами ситуація не залишиться поза увагою наших фахівців, за результатами розгляду якої з вами буде проведено зворотній зв'язок.