Маніпуляції з видачою замовленої валюти.
- SergeyNina
- 7 січня 2024, 17:12
Спасибо за отзыв. Скорее всего за неделю или две вопрос решится. Хоть бы не завозили убитый хлам в отделения как было раньше.
USD | 41 | 41.6 |
Спроба створити нову заявку на видачу готівкової валюти не можлива, оскільки вже створена заявка (05.01.2024) і як виявилось вона перенесена на 08.01.2024, але судячи з інформації (яка не афішується офіційному сайті банку) від оператора Приватбанку треба очікувати відхилення моєї заявки, і, можливо, після 15.01.2024 я зможу отримати свої кошти.
В інших банках я таких труднощів не спостерігаю.
Тому наступні висновки:
1. Приватбанк ставши монополістом крутить своїми зобов’язаннями як йому здумається.
2. Приватбанку, після того як Ви йому дали свої гроші, — абсолютно плювати на Вас і Ваші проблеми, бо вони є Ваші.
3. Додаток Приватбанку абсолютно ручний — де йому треба там і «підкручує».
4. Будуть якісь компенсації від такого «дискомфорту»? Адже банк користується моїми коштами півмісяця і на цьому заробляє.
5. Більше ніяких фінансових відносин з Приватбанком, максимум оплата комунальних і то до моменту доки не знайду безкомісійний банк для цього.
Наразі виникають певні складнощі з логістикою та доставкою готівкової валюти через військові дії. Ми робимо все можливе для вирішення ситуації та задоволення потреб кожного клієнта. Будь ласка, не дублюйте заявки, рекомендуємо за необхідності замовляти валюту з 8 січня. Ситуація з доставкою готівкової валюти буде вирішена вже найближчим часом. Дякуємо за розуміння!