куди пропали кошти?

без оцінки
natashkakolach
Сьогодні 5.06.2014р., мені в центрі зайнятості сказали, що на мій рахунок перерахували допомогу по безробіттю, в сумі 662грн., а на карточці її немає. Куди поділися мої гроші???
Приватбанк
natashkakolach, доброго ранку!
Нам складно прокоментувати ситуацію, що склалася, так як зазначених даних недостатньо, щоб ідентифікувати Вас як клієнта. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua, вказавши посилання на відгук, опис ситуації та контактні дані, щоб ми могли з Вами зв'язатися і вирішити питання.

Сподіваємося на зворотний зв'язок!
З повагою, ПриватБанк.

6 червня 2014, 10:28
Вчора о 12 год., мені повідомили в львівському центрі зайнятості про те, що на мій рахунок перераховані кошти, в сумі 662 грн., а в приваті 24 я їх не бачу. Скільки потрібно вам часу для того, щоб зарахувати гроші на мій рахунок??? Я, Гамеляк Наталія Романівна. Всі інші дані у вас є.
astr0
astr0
6 червня 2014, 23:14
Перевід між банками може займати до 3-х днів. В вівторок, максимум середу гроші мали б бути. Переважно СМС приходить швидше ніж оновлення інформації в приват24.
PrivatBankQM
PrivatBankQM
9 червня 2014, 11:51
Наталія Романівна, добрий день!

Кошти надійшли на Ваш рахунок 06/06/2014 в 12:23.
Зауважимо, що ПриватБанк зараховує кошти на Вашу карту протягом дня після перерахування їх організаціями, тобто день в день. Перевірити баланс Вашого рахунку Ви можете відправивши 4 останні цифри Вашої картки на номер 10060, також стежити за всіма операціями і випискою по карті Ви можете за допомогою системи Приват24 на сайті privat24.ua.

З повагою, ПриватБанк.