Кошти списані шахрайським сайтом https://www.cvmaker.com.ua/
- 23 грудня 2023, 12:40
Всё правильно, ты оформил подписку и дал доступ к счету. Значит сайту доверяешь и для банка это доверенный сайт
- 23 грудня 2023, 16:02
Звідки ти знаєш, що я оформив підписку? Я нічого не оформляв.
- 23 грудня 2023, 17:20
Почитай что мелким шрифтом пишут и политику, явно пишут. Сохранять ничего не надо, я уверен , что речь идет не про покупку, а про подписку по акции. А расчет идет токеном. Для банка по умолчанию все сайты не доверенные, а согласен на подписку и он в пределах тебя стал доверенным. Подключение со скидкой и автопродолжением много где, хоть ютуб/мегого. Но они не скрывают про подписку, а этот сайт в соглашение это прописал
- 23 грудня 2023, 17:23
Я тоже так думаю, чел просто не читал соглашение) иначе бы врядли этот сайт мог работать
- 23 грудня 2023, 13:58
Комент конечно ни о чем, это ещё не хватало, чтоб мне приват дрючил мозги каждый раз когда списывается оплата за телеграм премиум или ютуб премиум…
Автор не создавай такие бредовые посты плез, ты сам виноват…
Автор не создавай такие бредовые посты плез, ты сам виноват…
- 23 грудня 2023, 16:06
Не потрібно брехати. Я ввів данні, але нічого не зберігав. Ніяких згод на подібні списання не давав. Та бог з ним, тут сам винен. Але що і хотілося довести, тисячі скарг, та для Приват Банку сайт https://www.cvmaker.com.ua/ все одно є ДОВІРЕНИМ.
- 23 грудня 2023, 17:38
8.2. Користуючись нашими підписними Сервісами, Ви погоджуєтеся з тим, що:
Початковий пробний період підписки становить 7 днів;
Після цього Ваша підписка буде автоматично продовжуватися щомісяця доти, доки Ви її не скасуєте (навіть при несплаті наших Зборів); і
Ви можете скасувати підписку в будь-який час, відповідно до Умов.
- 23 грудня 2023, 17:41
Після оплати Ви можете одразу ж завантажити своє резюме. Цей платіж поверненню не підлягає. Ви отримуєте 7 днів повного доступу до свого облікового запису для редагування резюме, створення супровідних листів та використання всіх інших функцій. Після завершення пробного періоду Ваш обліковий запис буде автоматично оновлюватися щомісяця, і Ви зможете продовжувати використовувати всі функції. Вартість підписки становить 499 грн /міс. Ви можете скасувати підписку або видалити свій обліковий запис у будь-який час.
- 9 січня 2024, 19:11
Поняття не маю про що ви говорите і звідки ви це взяли. Те , що ви там собі вигадали, то ваші особисті справи.
- 9 січня 2024, 19:33
Читать надо что подписывали) вы уже 2й кто попался и пишет тут
- 9 січня 2024, 20:06
Там где вы оплачивали это было написано, прям под кнопкой оплаты
- 9 січня 2024, 19:13
Шановний Мінфін. Я поняття не маю, чому Приват банк вирішив, що він все вирішив.
Справді у функціоналі сайту cvmaker при купівлі 7 денного доступу до функціоналу скачування резюме ніде явно не зазначається що це підписка яка буде продовжена на наступний період. Продавати людям 7 днів доступу за 50 грн. А потім списувати 499грн. Бо десь там в умовах сервісу які заховані у посиланні написано що це підписка і вона автоматично буде продовжена на новий період.
Це є шахрайством.
Треба звернутись в СБУ
- 18 лютого 2024, 13:30
Все там написано, читать надо внимательно
- 18 лютого 2024, 17:09
Я процитировал страницу оплаты, ничего и нигде не спрятано, люди не читают за что платят
Безпека коштів клієнтів є нашим пріорітетом. Проведення платежів в інтернеті здійснюється в рамках правил, встановлених міжнародною платіжною системою.
Списання коштів з картки без додаткового підтвердження можливе, якщо ви раніше не тільки ввели, а й зберегли дані картки на сайті і дали згоду сайту на подібні списання. Такий спосіб оплати не суперечить правилам платіжних систем. Інтернет ліміт є одним з механізмів, та не єдиним, що допомагає вберегти кошти клієнтів від шахраїв. Він спрацьовує при операціях, що визначаються ризиковими. Якщо ж ви ввели дані картки на сайті і зберегли їх там, дозволивши подальші списання, даний сайт буде вважатись довіреним.