Самий гірший банк Уркаїні.
«(Працівник банку: Після війни ми ще будемо бачити, куди ті гроші пішли, іде той супутник на який всі донатили, і нехай Притула відповість куди поділися всі кошти)»
Странно … но поводу «спутника» Притулы у меня точно такие же вопросы возникают как и у классиков — «Где деньги , Зин?» (с)
- Валерка Котовский
- 19 грудня 2023, 11:44
Всё ясно не очень разумным клиентам решили обьяснить что значит быть разумными, а как обычно если человеку говорить что он тупой, то он будет обижаться, а не предпринимать какие либо действия для ликвидации своей безграмотности:)
Донатить нужно банку, а не ПРЫТУЛАМ :DЭто тоже самое что сказать ну яж котиков кормлю на улице и даже это дело было бы полезнее чем донатить на зсу или прытуле)
@Самий гірший банк Уркаїні.@ - українською буде так: «Найгірший банк.»
7 клас. Українська мова. Написання сполучників разом та окремо. Всеукраїнська школа онлайн
Щось не зовсім зрозуміло . Якщо банк розірвав договір , то переводьте гроші в інший банк , бажано комерційний , тому що в державних банках солідарність за порушення . Пенсію теж переводьте в інший банк , як можна бистріше .
Нам дуже шкода, що ваші батьки зіткнулася з такими незручностями. Дякуюємо за сигнал: якісне обслуговування клієнтів є одним з наших пріоритетних завдань. Ми запросили у вас в особистих повідомленнях контакти батька, щоб детальніше розглянути ситуацію.