Все стабільно: стосунки з Приватом не складаються ніяк — колись передовий банк продовжує з року в рік пасти задніх жижиталізації.
Сьогодні ще раз завітав по справах, і поки очікував спробував розібратись чи є варіанти заплатити без комісії. Нормальних тарифів зібраних в одному місця не знайшлося тож подумав можливо якщо відкрити картку привату можна буде платити без комісії. Але ні, не можна … не можна відкрити віртуальну (вона зветься діджитал) картку банку через застосунок банку — обов’язково треба завітати до відділення де пройти повну аутентифікацію. Є альтернативний варіант: зробити фото з паспортом та РНОКПП, а потім ще зробити відеодзвінок — але це не для відкриття картки, а для знов таки аутентифікації як клієнта. А картку ще потом окремо відкривати. Але головне з’ясував вдома сидячи за компом: комісія 1₴ береться завжди, незалежно від того якого банку картка.
От так я вчергове не став клієнтом Приватбанку. Я б ще зрозумів коли мова йде про кредит, але просту платіжну картку в інших банках можна отримати з набагато меньшим гемороєм. Це хіба що даніличи та льолікі обожнюють візити до відділень, але я нє.
Минулий раз, що смішно, теж був теж пов’язаний з автосалоном — він порекомендував мені оформити кредит через Приват, але просидівши декілька годин у відділенні і так я був відправлений додому з пропозицією прийти наступного дня. https://minfin.com.ua/ua/company/kredobank/review/308072/
Тарифи встановлюються, виходячи з кон'юктури ринку, собівартості надання послуги, наявності договору з отримувачем на прийом платежів. Інформація про тарифи є публічною і доступна на офіційному сайті. https://privatbank.ua/plategi-za-kominalnie-i-prochie-uslugi.
Віддалена реєстрація в Приват24 доступна для нових клієнтів.
Якщо ви вже були клієнтом банку, та виникли складнощі із доступом в Приват24, наші колеги в чаті Приват24 радо допоможуть розібратись в ситуації.