Отримання готівки
- KotletaDollarov
- 2 листопада 2023, 17:36
Это нормально дли привата) Я 2600 снимал с 4−5 попыток в разных отделениях. Снял, но не синими. Не заинтересован банк в завозе неубитой валюты клиентам. Вы еще смотрите их в УФ, там куча пятен может быть которые не видно в дневном свете, не все банковские машинки их выбраковывют
- SergeyNina
- 2 листопада 2023, 22:04
Лучше ходить с УФ фонариком. Много с дефектами видными в УФ. Я 3000 снимал более месяца.
USD | 41 | 41.6 |
Ці ситуації призвели до неприємностей та витрати мого дорогоцінного часу.
Як клієнт вашого банку, я сподіваюся на негайний відгук та вирішення цієї проблеми. Я вірю, що ви візьмете це питання під контроль та допоможете відновити мою довіру до вашої фінансової установи.
ПриватБанк здійснює видачу валюти для фізичних осіб згідно з чинними вимогами НБУ. Всі банкноти без ознак підробки чи значного пошкодження придатні для операцій як купівлі, так і продажу, без жодних обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти і їх номіналу.
Також зазначимо, що у відділенні Банку видаються купюри, які попередньо пройшли перевірку, відповідно, під час видачі пропонуються платіжні купюри.
У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати.
Безпека наших клієнтів та співробітників — понад усе. У випадку, якщо лунає сигнал повітряної тривоги —необхідно відразу пройти в укриття. Жоден працівник чи клієнт не може перебувати у приміщенні, доки триває тривога. Бережіть себе та своїх рідних.