Задовбують своїм «піклуванням» про мою безпеку
Тру стори. 350 грн. блокують, а як тисяч двадтять то ніхто нічого не знає куди і чому пропали кошти)
- Kristina24
- 15 серпня 2023, 13:10
Вы правы,когда с моей карты списывали деньги огромную сумму то мне никто не звонил,списали без моего подтверждения,а 350 грн. заблокировали,делают вид что у них работает безопасность банка,ну прямо насмешили.
- kanzler1980
- 16 серпня 2023, 1:03
Зробіть так щоб я сам вирішував — потрібна мені ваша нав’язлива «допомога» в збереженні моїх грошей, чи не потрібна. Просто передбачте опцію в Приваті 24 «відключити тупого робота», якщо він не встані відрізнити шахрая від власника рахунку. Я роками входжу з одного й того самого комп’ютера, і мою власну комуналку явно не шахрай буде сплачувати. А якщо ваш робот вирішить, що під час дзвінка в мене голос якийсь не впевнений, або раптом біля мене злодії, які тримають ніж біля горлянки — що тоді? Заблокує мені рахунки?)) Так можна дійти до маразму. Мені здається, що пароля і телефонного номера більш ніж достатньо (до речі - могли б дозволити більш довгі паролі). І вже якщо я зайшов в свій Приват — якого мені блокувати перекази?! Просто надайте клієнту право самому налаштовувати рівні безпеки.
На жаль, інколи бувають ситуації, коли шахраї отримують доступ до мобільного телефону шляхом перевипуску сім-картки і в такому випадку СМС не є перешкодою для них.
Відмова від перевірки операцій і підтвердження особи клієнта, або не проходження верифікації наражає на ризик втратити кошти.
Просимо проявити терпіння і розуміння необхідності проведення операцій верифікації.