Украли деньги в привате awes emea amazon.com
- SergeyNina
- 2 серпня 2023, 23:58
Интернет лимит не работает вообще, проверено лично на Алиэкспресс
Имхо если приват не закроет дырки в безопасности и не сделает настройки запрет оплаты без 3ds и полный запрет оплаты в интернете включить /выключить как у пумб придётся временно отказаться от услуг приватбанка.
Хоть бы запрет оплат без 3ds сделали
- Вячеслав Ол
- 4 серпня 2023, 21:19
Да там дыра в безопасности
У меня все деньги лежат на приват вкладе или на заблокированной карте. От туда я когда нужно перекидываю на карту для покупок
EUR | 43 | 44 |
Оплата в інтернеті можлива за умови володіння даними картки, як то СVV код і термін дії разом з номером картки. Ліміт на оплату в інтернеті використовується в разі оплати на ризикових сайтах. У випадку, якщо оплата проходить не на ризиковому сайті даний ліміт не буде задіяний.
Бачимо, що наразі за вашим зверненням було сформовано запит на оскарження операції до міжнародної платіжної системи. Регламент розгляду таких заявок становить до 120 днів з моменту їх реєстрації. Ці терміни строго встановлені платіжною системою, щоб у всіх сторін оскарження був час зібрати потрібні документи.
Окремо зауважимо, що у випадку, якщо при вказаних платежах не було введено 3D-secure пароль (СМС на Ваш номер телефону) — шанси оскаржити дані операції і повернути кошти розцінюються, як високі.
Зі свого боку робимо все можливе, аби допомогти повернути кошти.