Проблема вирішена
nadin10121980
Укрпошта доставила рекомендований лист з постановою ВДВС 25 липня. Телефоную щодня. Спочатку не бачили постанову, 27 липня зареєстрували. А вчора виявилось, що зареєстрували 31 липня. Шукати постанову з 25 до 31 для реєстрації??? Станом на вечір 1 серпня постанова «в черзі»! А скільки ця черга займає часу? А подальше опрацювання? Таке враження, що ПриватБанк умисно затягує час. Таку постанову ВДВС виносить на протязі 2 роб.днів. Для чогось законодавством встановлено стислий термін. А ПриватБанк тиждень реєструє після отримання, черга-невизначений час, а обробка до 10 днів? Шановні! Зараз все автоматизовано! Арешт дивом наклали в той же день, як винесли постанову (отримали, черга…, обробили, все встигли за 10 хвилин).Може досить знущатись.
Приватбанк
Вітаємо.
Приносимо вибачення за очікування. Обробка та виконання постанови про визначення поточного рахунку фізичної особи — боржника у банку для здійснення видаткових операцій проводиться у визначений термін (до 10 днів).

1 серпня 2023, 21:35
Таку відповідь я вже чула! Так з 25 липня вже скільки часу минуло? А тепер, нарешті зареєстрували, яке щастя, ще почекати лише 10 днів…В країні війна…Це мій єдиний дохід. А як так швидко арешт накладаєте? Все встигли за 10 хвилин. Постанову отримати, зареєструвати, обробити та виконати. А зараз чому не має такої швидкості?

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Обробка постанови про визначення рахунку на проведення видаткових операцій 13400