Неможливо отримати в касі USD в нормальному стані
Клієнти косяками щоденно приходять в касу за своїми грошима, ім демонструють долари в жахливому стані (які потім в обміннику точно не приймуть!), клієнти відмовляються отримувати такі купюри, розвертаються і приходять в тим самим питанням в касу на наступний день… І так по колу.
Відповідь на відмазку банка тіпа «які купюри нам здають клієнти — такі гроші ми видаємо в касах»: банк може (навіть в норм країни мав би!) не тільки барижити на комісіях, але й проводити інкассо (як варік для голд клієнтів, ЗСУ, пенсіонерів і т.д. — без комісії), вкласти власні кошти (а доходи банку це дозволяють), позбирати старі/зношені купюри і літачком завезти їх на обмін в USA
Замість того, найбільший банк країни, включає окуня і генерує відмазки озвучені вище
Номери заявок замовлення готівки (фактчєкінг)
17−07−2023 29492789
18−07−2023 29513246
19−07−2023 29529140
20−07−2023 29540973
21−07−2023 29563039
26−07−2023 29626578
27−07−2023 29646644
28−07−2023 29662736
пс. Приват завжди був дном, але банку вдаєть покращувати свої результати і пробивати дно все глибше!))
Зміст того посту (може комусь зроблю корисну справу): при можливості, уникайте Приватбанк, т.я це банк, який: барижить персональною інфою, блокує карти без поводу, має величезні комісії, створює черги в касах, ну і тепер той цирк з видачею доларів!
Нам дуже прикро, що у вас склалась така думка про нас.
У відділеннях проводиться видача як купюр, прийнятих й перевірених касиром при проведенні операцій, так і купюр, наданих інкасацією в банк, які в свою чергу попередньо також пройшли перевірку. Зауважимо, що під час видачі пропонуються платіжні купюри і усі банки працюють з доларами нового та старого зразків.
Якщо у вас залишились невирішені питання, ви завжди можете звернутись в наш чат підтримки на офіційному сайті Банку privatbank.ua