Зрізали, без попереджень, кредитний ліміт.
Якщо за 20 років це перше зниження кредитного ліміту то чому ви думаєте що це якось повʼязано з поповненням картки? На це скаржаться зазвичай ті хто має стару заборгованість за кредитним лімітом яку виплачують на рівні мінімального платежу і ось раз на кілька місяців кладуть на карту суму більше ніж мінімальний платіж.
У клієнтів що користуються послугами банку давно кредитний ліміт зазвичай декілька десятків тисяч гривень — що вам з того що він став на тисячу менше?
USD | 41 | 41.6 |
Ми збільшуємо або зменшуємо кредитний ліміт аналізуючи дуже багато чинників — наявність кредитів в інших установах, протерміновані платежі, нарахування зарплати, активне користування карткою та ще багато іншого. Тому інколи, дійсно, сума ліміту може бути зменшена, але ми дуже рекомендуємо вам активно користуватись картою і надалі, тому що сума ліміту переглядається регулярно та ми обов´язково вам відправимо повідомлення, якщо ліміт буде збільшено.