Відсутність зв’язку з службою підтримки
Потрібно було зняти гроші з картки іншого банку. Банкомат «приватбанку» замість грошей видав помилку. Гроші з рахунку списалися. Спроби додзвонитися до служби підтримки привату виявилися марними. Штучний інтелект хвилин 5 розказує якісь нісенітниці про покращення сервісу і в кінці каже, що номер телефону не числиться в їхній базі і завершує розмову. Хоча, свій спам вони розсилають на цей номер.
18 травня 2023, 14:31
Вітаємо. Перепрошуємо за незручності, що пов'язані з роботою банкомату. Вже звернулись до вас у особисті повідомлення для уточнення вашого контактного номеру телефону, а також деталей ситуації.
відправити особисте повідомлення банку
Buffet2100,якщо банкомат іншого банку не видав готівку Вам з Вашої картки,Ви повинні звертатися не в Приват,а в свій банк,картку якого Ви використовували,і не дзвонити в підтримку чужого банку.Пишіть заяву у своєму банку,а банк подасть заяву в Приват,для інкасації терміналу та повернені коштів на Вашу картку.
- buffet2100
- 31 травня 2023, 16:52
Так і зробив. Але сам факт неможливості зв’язатися зі службою підтримки (хоча, штучний ідіот хвилин 5 (!!!) щось морозить про «натисніть те, натисніть це», а потім, про якесь покращення лапшу вішає) вже показує рівень відношення банку. Та й поцупити гроші вони за секунду зуміли, а повернути вже 2 тижні «не можуть». Посилаються на якісь міжнародні/міжконтинентальні/міжгалактичні норми/угоди/домовленості.
Служба підтримка банку для СВОЇХ клієнтів-працює,а з чужими ні.Ви спілкувалися з роботом,якщо Ваш номер телефона не є фінансовим номером їхнього банку,то робот так і каже -«Ви не наш клієнт,якого мене турбуєте?"Ваша картка зафіксована у банкоматі,після інкасації(а це не відбувається,коли Вам заманеться,це робить не банк,а спеціальна,для цього служба)надлишок грошей повернеться на Вашу картку.Чекайте.
- buffet2100
- 2 червня 2023, 13:58
Навіть, якщо так, то для чого мені втирати 5 хвилин (!!!) про натисніть те, натисніць це, ляпати щось про покращення, а не відразу сказати, що не будуть зі мною розмовляти? А якщо я був би клієнтом, але з якихось причин телефонував з іншого номеру? Різні бувають ситуації.
На повернення чекаю. Сказали чекати від 45 до 120 днів. Напевно, будуть банкомат розбирати на молекули.
EUR | 43 | 44 |