Самий ненадійний банк 2023
А тепер до суті заблокували картки без будь яких попереджень від банку і навіть Виконавчої служби, так знаю зараз боти ПП ПриватБанк налетять і будуть верещати все горло що потрібно платити по рахунка, то тримайте відповідь боргів по рахунках немає.
По друге якщо рішення виконавчої служби воно повинно було по перше сповістити, а головне викликати до суду, але про що це я які наразі суди))).
Ось так людей без будь якого інформування залишає ця лавочка без коштів на існування. Ось цікаво на дану карту приходить Пенсія, що можна сказати піду під магазин просити милостиню на шмат хліба, а що робити.
Ви скажете зателефонувати в службу підтримки, так відповім легше в Пентагон до телефонуватися до оператора чим В Приватне підприємство ПриватБанк…
А виводи зробить читач сам з мого допису.
Я вже зробив рахунки будуть переведення до інших Поважних Фінансових закладів які дбають про клієнтів і закон.
Банк не рекомендую так як можете залишитися без коштів на існування.
Згідно нового закону від 06.05.23, якщо на карти накладено арешт, ви маєте змогу протягом одного календарного місяця здійснювати видаткові операції з певного рахунку на суму в межах двох розмірів мін. заробітної плати, а також сплачувати податки, збори. Для цього вам необхідно звернутись до органу, який наклав арешт, і написати заяву для визначення такого рахунку.
Також ви можете вже відкрити нову Digital-картку. Нова картка не буде заарештована, тобто ви зможете її поповнити та проводити видаткові операції.