Приват і його постійні проблеми

Проблема вирішена
Blablabla1994
Якщо ви хочете собі зіпсувати настрій, витратити в пусту свої надії, то оберіть саме приватбанк.
Цей банк за 10 років розчарував мене настільки, що вже просто нема слів. Детальніше розкажу по пунктах:
1) якщо ви закриваєте свою кредитну карту і одразу сплачуєте % за користування, то в подальшому будьте готові до того, що приват без Вашого відома не закриє карту і додатково нарахує кошти і не дасть можливості її закрити, якби не застосунок я б не знала про існування в мене боргів, хоча було повідомлення на пошту, що карту закрито. І навіть якщо Вам будуть обіцяти повернення тих кошт, що вони списали незаконно, то їх не повернуть!
2) я як військовослужбовець подавала через дію запит на єоселю (кредитування житла під 3%), ще в листопаді місяці, приват навіть не збирався мене попереджати про відмову, а тепер я немаю ні повідомлень про відмову, ні житла і ці кредити призупинили до 21 грудня. Дякую приват
3) приват і карти юніор, це взагалі окрема мова, так як мої діти переїхали жити в інше місто і я не мала можливості віддати їм свою карту, то при зверненні до банку мені відмовили, аргументуючи тим, що копії дитячих індетифікаційних номерів не являються документом і їх не достатньо для того, щоб оформити карту! На мої пояснення, що діти виїжджають і в мене нема можливості вечері їхати і робити їм номера всім було байдуже, а у відповідь мені 3 працівниці банку нахамили, бо до завершення робочого дня лишалось пів години!
4) приват і їх голосовий помічник Яна — це щось, якщо ви хочете відчути себе розумово відсталим, то наберіть на гарячу лінію приват банку, Яна вам дрпоможе вийти з себе і відчути себе максимально тупим!
5) приват банк і їх кредитування — я досі не розумію від чого вони відштовхуються надаючи людям кредит, в один місяць ви можете отримати 50000 кредитних коштів, а в наступний 9000 і більше не буде, так що надіятись на те, що якщо вам будуть потрібні гроші і приват їх дасть, то ні, це не ппо них. Пояснень досі нема!
Про це можна говорити вічно, історій більше ніж достатньо, хоча такого відношення до себе я не мала ні в одному банку!
Будьте обережні при знятті кошт з банкоматів, бо банк пише в застосунку, що Вам їх видав, а по факту НІ, і коли в мене бцли крайні 500 грн які хотіла зняти, то банкомат не дав грошей, а в додатку писало, що зняла…і в кінці вийшло так, що я перепозичала кошти, бо кредитку не завжди можу перевипустити, а це було в пт і відповідно вихідні без власних кошт!
І якщо може хто подумає, що погана кредитна історія і бла бла бла, то ні! Бо завжди вчасно оплачую все, а навіть якщо не встигаю до 25го оплатити, то за місяць-два закриваю всі заборгованості!
Можна ще розказати, як хотіла оформити авто в кредит, але то окрема історія! Тому категорично не рекомендую цей банк! Який завгодно, але не приват!!! Будьте обережні і слідкуйте за своїми фінансами, бо приват знімає просто так кошти…
Приватбанк
Добрий вечір!
Приносимо свої вибачення за завдані незручності. Як бачимо, питання щодо закриття картки та перерахунку заборгованості було вирішено, а за результатом вам надано офіційну відповідь.
Щодо надання кредитного ліміту по картках, зазначимо, що його розмір залежить від сотень факторів, кожен з яких враховується при наданні ліміту і розрахунку його суми.
В ситуації, коли банкомат не видав готівку ми завжди готові допомогти з поверненням коштів. Для цього клієнт може звернутись будь-яким зручним способом в підтримку і подати заявку.
Наші колеги перевірять інформацію щодо коректності вашого обслуговування співробітниками відділення та іншим згаданим вище питанням і зв'яжуться з вами за результатом.

Коментарі