Мінфін - Курси валют України

Встановити

Проблеми безпеки кредитних коштів

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Bogdanlesia1970 4 травня 2023, 18:07
16квітня 2023 року я виявила, що з моєї кредитної картки Приватбанку 5363****3047 шахрями було зроблено два платежі: один 14.042023 на суму 14449.06 грн, а другий 16.04.2023 на суму 5847.94 грн. Жодних дій на підтвердження мною цих операцій по телефону, СМС чи інш. не було. Логін чи пароль від Приват24 чи інших конфеденційних реквізитів банківської карки не надавала нікому. Оплата в інтернеті в цілях захисту від шахрайства була виставлена мною на мінімальну суму.
Після виявлення шахрайських дій я намагалась відразу додзвонитись на гарячу лінію Приватбанку за номером 3700.З працівницею зв’язатись було не можливо. Говорив тільки автовідповідач. За кілька спроб почала переписку з працівником Приватбанку в онлайн-чаті. Працівниця заблокувала картку і зробила перевірку по даним платежам. Повідомила, що це шахрайство. Створила заявку на повернення коштів, але тільки однієї проплати. Також порадила дзвонити у поліцію. Мною був виконаний дзвінок у поліцію того ж дня. В поліції відкрито кримінальне провадження. 17.04.2023 я звернулась безпосередньо в відділення Приватбанку в м. Калуш. Звернула увагу працівникам на те, що створено заяву на повернення коштів тільки одного платежу. Вже працівницею банку 17.04.2023 було створено ще одну заяву на повернення. Протягом кілька днів шахраї намагалися знову зняти гроші, але спроби були невдалі (адже оплата через інтернет була мінімальна і картка заблокована).Вирішення мого питання в банку займає аж 120 днів. За цей час банк буде знімати з мене оплату за відсотками по шахрайським виплатам. Банк пропонує захистити свої гроші певною послугою, яка коштує певної плати на місяць.
Питання до Національного Банку: Доки буде нас споживачів грабувати сам Приватбанк? Чому Приватбанк не гарантує безпеку наших грошей? Якщо гарантує, то чому лиш за гроші? Чому я маю платити відсотки, коли банк ще повинен заплатити мені компенсацію за незручності? Що це за здирництво в час війни? Вважаю це порушенням моїх конституційних прав. Це питання буду піднімати в засобах масової інформації і захищатиму свої права у суді.
Якщо в нас так будують гарантувати безпеку наших грошей банки, якщо таке відношення до клієнтів, то краще тримати гроші в панчосі!!!
Приватбанк
Відповідь банку
4 травня 2023, 19:39
Вітаємо.
Нам дуже шкода, що з вами трапилася подібна ситуація. Оплата з картки можлива за умови володіння даними картки, таких як СVV код і термін дії разом з номером картки. Дану інформацію шахраї могли отримати з необережності, та й більш витонченими методами. Спробуйте згадати, чи не було у когось доступу до вашої картки.
Ваші заявки на оскарження операцій прийняті в роботу. Регламент розгляду заявок становить до 120 днів з моменту їх реєстрації. Ці терміни строго встановлені платіжною системою, щоб у всіх сторін оскарження був час зібрати потрібні документи. І разом з тим, ми докладаємо максимум зусиль, щоб рішення було позитивне для вас.
Ми робимо все, що не дати шахраям жодного шансу заволодіти вашими коштами. Ось тут 👇 є декілька простих та від того не менш корисних правил, як не стати жертвою шахрайства:
https://privatbank.ua/informational-security
https://privatbank.ua/safeness

Коментарі - 6

+
+33
SergeyNina
SergeyNina
4 травня 2023, 21:05
#
Уважаемый приват банк донесите до ваших безопасников что нужно срочно обновление привата 24. Нужны настройки как уже сделали другие банки : 1. Полный запрет оплаты в интернете. 2. Запрет оплаты без подтверждения в приложении (3d secure). Все. Спасибо за понимание.
+
+23
Lana30
Lana30
5 травня 2023, 11:16
#
А воровать они как тогда будут?
+
0
zig4free
zig4free
5 травня 2023, 11:28
#
А как же доверенные сайты?
+
+18
zig4free
zig4free
5 травня 2023, 11:30
#
Привату:
Карту легко срисовать, достаточно несколько камер (можно спрятанных), вокруг терминала на кассе.
Так что утверждения, мол не кому не давайте данные карт — это только для дебилов, ничего не понимающих и без фантазии.
+
0
Руслан Новиков
Руслан Новиков
5 травня 2023, 11:39
#
Питання до Національного Банку: Доки буде нас споживачів грабувати сам Приватбанк?

пффф это что же вы предлагаете государству перестать грабить своих холопов?
как же тогда государство будет существовать?
зы обходите все что государственное десятой дорогой!
+
0
Anastasia877
Anastasia877
13 травня 2023, 16:58
#
Вітаю. Звертайтеся до адвоката та подавайте до суду, є шанс виграти і примусити Приват компенсувати те що завдяки йому було вкрадено.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 43.5
USD 39.4 40
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.5 43.5
USD 39.4 40
Всі курси банку