Приватний інтелект рулить
2. Щодо сервісу «Оплата частинами». На сайті Приватбанку вказана інформація, що за наявності кредитного ліміту можна оформити до 10 договорів. В реальності в мене 1 договір. І все, висить повідомлення в Приват24, що я перевищив кількість договорів за послугою. У відділенні мені сказали, що обмеження запровадили на час військового стану. Але офіційно цієї інформації ніде немає.
Нам дуже шкода, що при зверненні в підтримку у вас залишилось неприємне враження. В той же час, для зручності та заощадження вашого часу, при зверненні в підтримку, автоматизована система може одразу надати відповідь на ваше питання. Або ви можете описати ваше питання у повному обсязі та далі діяти по підказкам вашого помічника.
Банк приймає рішення про розмір ліміту за послугою Оплата частинами / про його надання — на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і, навіть, тисячах показників. На нього може впливати: кредитна історія, наявність депозитів та інші фактори. Як тільки ліміт зміниться, вам надійде повідомлення.