Циничное воровство денег с карт для выплат, и финансовый БЕЗПРЕДЕЛ ПРИВАТ БАНКА
На кредитной, висит кредитный долг в 8900гр, сумма не очень большая, но на текущий момент, для меня неподъёмная. Я как мог, выплачивал им за кредит, отрывая средства от питания, и лекарств средства. В один из месяцев, вроде Апрель, у меня не было средств, им выплатить, и начался терроризм от привата.
Мало того что приват банк постоянно терроризирует звонками, в которых зная мое положение (каждому представителю объяснял, и повторял свою историю), и каждый раз говоря и повторяя что сейчас война, работы нет, я выплачиваю вам как могу, они мне, ставят постоянно условия заведомо невыполнимые, что бы я им вносил деньги, то половину долга, то 3−4 тысячи, мол одолжи, найди, укради, нам пофиг, сроку тебе 3−5 дней, ну прям коллекторы, или бандюки из 90-х.
Вершина на тортике, эти ***, (извините за французский, но уже просто нет слов) в наглую с карты для выплат, воруют деньги (их не много, всего 23гр) и ставят автоматическое списание денег. Таким образом, меня приват банк, поставил в ситуацию голодной смерти! Ибо это у меня единственный способ получить, финансовую помощь, от куда угодно.
Ситуація, в якій опинилася країна є дуже складною. При цьому банк має обов’язки перед вкладниками, а також має підтримувати економіку держави. Тому було прийнято рішення повернути стандартні умови щодо платежів для погашення заборгованості за кредитними картками.
При цьому наш банк один з небагатьох, який пропонував влітку нашим клієнтам додаткові умови по сплаті щомісячних платежів.
Ми проводимо списання коштів з інших карток лише з однієї причини — якщо мінімальний платіж або не внесено або внесено частково.
При вчасному поповненні картки нам не буде необхідності списувати кошти щоб внести мінімальний платіж
2.1.1.3.1.… При цьому, якщо до 25 числа (включно) календарного місяця, наступного за місяцем, у якому було здійснено трати за рахунок кредитного ліміту, Клієнт самостійно не здійснить платіж в готівковій або безготівковій формі у розмірі Мінімального платежу на поточний рахунок, для якого відкрито кредитну картку, Клієнт доручає Банку при настанні термінів платежів здійснювати списання грошей у валюті кредитного ліміту з усіх рахунків Клієнта, відкритих в Банку, та рахунків, що будуть відкриті Клієнтом Банку в майбутньому, в розмірі заборгованості, яка підлягає сплаті Банку за цим Договором (здійснювати договірне списання).