Мінфін - Курси валют України

Встановити

приват використовую 300 «порівняно чесних» способів заробити грошей((

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
cari 5 травня 2014, 22:52
в якій ще країні, і в якому банку можлива ситуація, коли після погашення боргу по кредитці (сума до 100 грн), банк в останній день місяця дорахує в ще 74 копійки процентів + 30 грн штрафу?, а за три роки вже колектори повідомлять, що ви винні 53 грн по картці + ще 502 гривні штрафу…

найсмішніше, що оминала приват десятою дорогою, начитавшись відгуків його «вдячних» клієнтів… а син не зміг обійти — стипендія виплачувалась на карту привату, котру можна було отримати тільки в комплексі з копилкою (спецпропозиція для студентів — утримують обовязковий щомісячний внесок на депозит 50грн) і кредиткою… от його і ощасливили досвідом ціною в пять сотень…
Приватбанк
Відповідь банку
6 травня 2014, 14:14
cari, доброго дня!
Нам дуже шкода, що у Вас склалося негативна думка про банк = (

Зауважимо, що ПриватБанк пропонує своїм клієнтам широкий спектр фінансових послуг: від накопичувальних і розрахункових рахунків, депозитних вкладів з високою прибутковістю до грошових переказів. І тільки за рішенням клієнта той чи інший сервіс надається.

Послуга накопичення «Копилка», підключення якої не є обов'язковою умовою при отриманні картки і регулярний платіж за якою, можна відключити в будь-який момент відправивши на номер 7660 SMS з текстом OFF, зателефонувавши на нашу гарячу лінію 3700 або написавши в Чат-онлайн підтримку з сайту privatbank.ua/.

Звертаемо увагу: якщо Ви використовували кредитні кошти з картки «Універсальна», у Вас діє пільговий період до 55 днів, протягом якого Ви можете безкоштовно використовувати гроші банку. Якщо Ви не внесли використані минулого місяця кредитні кошти повністю до 25 числа наступного місяця, то Вам достатньо внести щомісячний платіж 5 % від заборгованості, але не менше 50 грн.

При порушенні термінів погашення заборгованості передбачені штрафні санкції:
— Пеня за несвоєчасне погашення кредиту та / або відсотків. Пеня списується в день списання відсотків
Пеня = 2,5 % ÷ 30 ( начіcляется за кожен день прострочення кредиту) + 50 грн (при кожному виникненні прострочення) при виникненні прострочення за кредитом або відсотками на суму від 100 грн. Пеня = 2,5 % ÷ 30 + 100 грн (при кожному виникненні прострочення) при виникненні прострочення за кредитом або відсотками на суму від 100 грн другий місяць поспіль і більше.
— Штраф за порушення термінів платежів по кожному з грошових зобов'язань.
500 грн + 5 % від суми заборгованості за кредитним лімітом, з урахуванням нарахованих та прострочених відсотків і комісій.
Детальніше ознайомитися з умовами та тарифами по карті, можна перейшовши за посиланням privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna/.

Дозвольте нам докладно розглянути описану ситуацію. Напишіть, будь ласка, на help@pb.ua, вказавши посилання на відгук, деталі питання та контактні дані власника карти, щоб ми могли перевірити інформацію і вирішити питання.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.35 39.95
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / приват використовую 300 «порівняно чесних» способів заробити грошей((