Приватбанк списывает деньги с карт на amazon
- feshchenko
- 3 грудня 2022, 8:18
Анна, у нас такий самий випадок. Сьогодні 2-го грудня було списано з картки 4106.37 грн AWS EMEA, aws.amazon.co. Доречі саме «aws.amazon.co» а не aws.amazon.com.
Переказ: 03.12.2022 04:19:13, Статус: Успіх, Платник: -, Призначення: AWS EMEA, aws.amazon.co, №: 65877867679DB
- Ірина Ірина
- 28 грудня 2022, 16:32
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, вирішення Вашої ситуації, адже зі мною також таке сталося.
Моя адреса електронної пошти: ira_levchyk@ukr.net
Моя адреса електронної пошти: ira_levchyk@ukr.net
- SergeyNina
- 3 грудня 2022, 20:16
Пишите в суппорт амазона на английском, если товар который оплатили вашей картой не будет отправлен шанс на возврат денег очень высокий. Или если он ещё на почте и не вручён очень большой шанс вернуть деньги назад путем отзыва товара который был оплачен вашей картой назад на склад
- anna8958888
- 5 грудня 2022, 13:55
Такой страницы не существует
Нам дуже шкода, що з вами трапилася подібна ситуація.
Дана оплата могла пройти тільки при володінні інформацією про номер карти, СVV коді і термін дії.
За вашим зверненням був сформований запит на оскарження операцій до міжнародної платіжної системи.
Регламент розгляду такої заявки становить до 120 днів з моменту її реєстрації. Ці терміни строго встановлені платіжною системою, щоб у всіх сторін оскарження був час зібрати потрібні документи.
Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб допомогти в вирішенні питання.
Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином.