Замовлення валюти

Проблема вирішена
Kulyk1951
Прошу прийняти до уваги скаргу на роботу операторів гарячої лінії! 05.11.2022 я зателефонувала на 3700 з метою замовлення валюти, на що оператор мені повідомив, що у цей регіон (Донецька область, місто Селидове) долари не привозять. Як? 04.11 було успішне зняття валюти, а сьогодні вже не везуть??? Як це розуміти? Мені 71 рік та вони пропонують їхати у сусідню область 3,5 години в один кінець, витратити на проїзд понад 1000 гривень, щоб зняти власні кошти, які я накопичувача усе життя? Це не окупована територія!!! Інкасація до міста є! Чому я не можу замовити валюту??? Цього ж дня онука зателефонувала на кляті 3700 та їй повідомили, що жодних внутрішніх обмежень на замовлення валюти у цей регіон нема, але від мого імені не можуть у неї ані скаргу прийняти, ані замовлення. Я розумію, що таким чином банк утримує кошти вкладників на своїх рахунках та тим самим зберігають свої пасиви. Але, співробітники Приватбанку, будьте, по перше, людьми, дайте змогу забрати свої кошти!!!
Приватбанк
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.

5 листопада 2022, 17:48
« вони пропонують їхати у сусідню область 3,5 години в один кінець, витратити на проїзд понад 1000 гривень, щоб зняти власні кошти,»

Але ви ж можете замовити свою валюту в відділення в Павлограді в Дніпропетровській області , куди їхати трохи більше 100 км і їхати менше двох годин . Та й за вартістю це тільки 120 гривень, а не тисяча .

Ви живете в селищі , яке буквально в 10 хвилинах їзди від лінії фронту. Звичайно банки побоюються везти туди валюту
5 листопада 2022, 19:33
Щиро дякую! Але я нагадаю, що мені 71 рік та будь-яке транспортування важко дається. Мені до Селидового доїхати важко, не кажучи, вже, про Павлоград. З приводу того, що «банки побоюються везти туди валюту», гривню везуть та й валюту можна привезти. До того ж кажучи, у відділенні є валюта, є валютообмін, купують, продають, а з рахунку зняти не можна.
5 листопада 2022, 21:55
Так я про те, що ви прибрехали і вартість проїзду і час проїзду.

Тому як то i в цілому вашому відклику довіри немає
6 листопада 2022, 6:02
Понятно! Может сначала, когда тебе будет хотя бы 50 лет, тогда будешь уже думать куда и зачем ехать! Не веришь комментарию, давай по порядку, человек написал что в конкретное отделение банк не привез заказанные деньги, тем самым не выполнил часть договора (составленного самим банком) что есть само по себе нарушение условий договора. А это есть предмет разбора на уровне и НБУ и СУДА! Если банк «боится» везти деньги, то пускай закрывает отделение! А по факту ситуация смешная — как работать на оккупированной территории (Херсонской области) и заряжать два банкомата в Капонях, так банк не боится! Правда смешно?
И личный вопрос -а вот этому комментарию ты доверяешь?
и фраза — …нажаль ім'я не знаю, така гарненька білявочка… не напрягает???
Смотрю «группа поддержки» или перелогинилась или поменялась!
8 листопада 2022, 6:46
З Ваших коментарів мені здається, що Ви співробітник цього недобанку, якщо так захищаєте безпідставні дії. Не маю жодного бажання дискутувати з Вами. Коли Вам виповниться 71 рік, бажаю, щоб цей банк так само вчинив і з Вами. А загалом я мовчу, що співробітники порушують 18 постанову НБУ. Якщо Ви не знаєте, я Вам скажу: у тих населених пунктах та територіальних громадах, де ведуться активні бойові дії, немає жодних обмежень на видачу коштів з рахунків за наявності грошей у касі, а валюта, як я вже казала, є у цьому відділенні. Бажаю Вам здоров’я та миру!
6 листопада 2022, 6:06
С уважением к вашему возрасту, могу посоветовать добиваться от банка выполнений условий договора именно любым путем. самое эффективное это жалоба в НБУ!
И не обращайте на оскорбительные комментарии или «пасипак» этого банка -коллабаранта или сотрудников, которые «штампуют» тут комментарии.
С уважением и крепкого здоровья!
Jokets
Jokets
6 листопада 2022, 10:33
Пожаловаться в НБУ что банк имеет опасения доставлять деньги из-за войны в тот или иной город? Я бы смело потом на месте НБУ слал бы *** и ещё в полиции сообщал о таких идиотах, пусть проверяют их на вшивость
6 листопада 2022, 10:41
На вшивость, васья, надо проверить тебя и руководство двух отделений Приата в Херсоне…
8 листопада 2022, 6:48
Дякую! Поки проблема, частково, вирішена. Дочекався повної видачі коштів та закрию у них всі рахунки. Звернення до НБУ залишу на той випадок, якщо знову зіштовхнувся з цією проблемою.
6 листопада 2022, 10:43
Для автора. Появился первый комментарий, в котором, явно «не просто так» уже вас пугают и отговаривают жаловаться в НБУ на действия этого банка, делайте выводы! По факту банк ищет любую возможность для не выполнения своих обязательств.
8 листопада 2022, 6:51
Звісно так і є! Та я розумію, що це штучне утримання пасивів. Виходячи з того, що пишуть про зменшення лімітів за кредитами картками, висновок один: населення забирає свої кошти з рахунків та платіжоспроможнвсть цього банку зменшується. Ліквідність зменшилася у декілька разів, тому і треба швидше знімати кошти.
mlp711141
mlp711141
7 листопада 2022, 14:48
Искренне вам сочувствую… Вам нужно было раньше думать, и открывать счета в другом банке…