Не понятно как открыть депозит в валюте с дальнейшим пополнением

Проблема вирішена
Andrej1990
Раньше открывал депозиты в долларах и евро, сейчас не разбериха. Закончился депозит в евро, решил его продлить, и планировал открыть новый (испытать нововведения). Через терминал самообслуживания валюту купить не можешь, в отделении ее нет (только для своих либо под заказ). Проконсультировался через приложение ПриватБанка как можно открыть депозит в валюте. Разжевали, вроде как всё понятно. Но на деле все Филькина грамота. Не работает покупка валюты под дерзит, пополнить тоже не реально. Только если есть наличная, тогда можешь пополнить
Приватбанк
Добрий день!
Спосіб оформлення валютного вкладу з купівленю валюти з гривневих рахунків істотно не відрізняється від звичайного оформлення вкладу. В Приват24 достатньо зайти в меню «Сервіси» — «Депозити» — «Відкрити» і обрати вклад Стандарт з варіантом без дострокового розірвання на строк від 3-х до 12-ти місяців з валютою USD чи EUR. При відкритті вкладу для купівлі валюти треба обрати гривневу картку з власними коштами. У відділенні касир може продати валюту за її наявності з обороту. Замовлення валюти на відділення здійснюється під видачу готівки з рахунків. Замовлення під продаж не приймається.
На жаль, в заявці до відгуку не вказано даних, за якими ми могли б ідентифікувати вас, як клієнта банку та перевірити інформацію щодо вашої спроби купівлі валюти під розміщення її на депозиті. Ми звернулись в приватному повідомленні, щоб уточнити ваші контакти та перевірити цей момент.

zig4free
zig4free
7 жовтня 2022, 14:45
Минфин бы ответ на вопрос хотелось бы узнать, тут отвечает офпред банка или БОТ?

«Ответ» офпреда — не соответствует отзыву!

Отзыв был про то что в интерфейс приват24 — нет возможности понять, как открыть депозит с опцией пополнения.
SergeyNina
SergeyNina
7 жовтня 2022, 23:17
Вам не через приложение нужно его открывать, а через веб версию в браузере

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Не понятно как открыть депозит в валюте с дальнейшим пополнением